USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинський депутат підтримав житомирських «яйцеметальників»

24 Червня 2008 20:35
Голова постійної депутатської комісії з питань молодіжної політики, спорту та туризму Волинської облради та, за сумісництвом, лідер «Національного Альянсу» Ігор Гузь підтримує дії нацальянсівців, які закидали яйцями Потапа і Настю Каменських під час фестивалю «Студентська республіка» у Житомирі 21 червня. Про це він заявив на прес-конференції 24 червня у Луцькому прес-клубі реформ, - повідомляє ЗІК.
За словами пана Гузя, під час проведення у Луцьку 28-29 червня «Студреспубліки-2008» організатори, на відміну від своїх житомирських колег, не допускатимуть вживання алкоголю на території заходу та пропагуватимуть здоровий спосіб життя. Фест відбудеться у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки з нагоди Дня молоді. Передбачається, що участь у «Студентській республіці» візьмуть три сотні молодих людей з усієї області.
Як наголосив волинський депутат, фестиваль у Луцьку різнитиметься від того, що провели в Житомирі. Адже там виконавці-жертви «яєчної атаки» «співали недержавною мовою», а під час волинської «Студентської республіки» лунатиме «тільки українська музика».  У ролі хедлайнера на заході, запевнив пан Гузь, виступить івано-франківський рок-гурт «Фліт».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus