USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинський губернатор хоче легальної зарплати

30 Вересня 2008 15:32
Голова Волинської ОДА Микола Романюк вимагає від голів РДА та мерів міст обласного значення подолати проблему зарплати у «конвертах». Про це йшлося 30 вересня під час засідання колегії облдержадміністрації, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
«На горіхи» від губернатора дісталося підприємствам Володимира, Луцька та Ковеля, де існують борги по зарплаті.
Окрім того, главі ОДА не подобається невисокий рівень офіційної середньої платні. На думку губернатора, це свідчить про «получки» у «конвертах».
Зокрема у багатьох районах – Турійському, Горохівському, Ратнівському, Ковельському, Ківецівському, Шацькому та інших – середня платня не дотягує і до тисячі гривень.
Єдине, що хоч трохи втішило голову Волинської ОДА, цьогоріч вдасться дотягнути до прогнозованого рівня зростання зарплати – 12,6%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 30 Вересня 2008 22:28
Дайте нарешті губернатору легальну зарплату!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus