USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинський губернатор пересів на транспорт вартістю 1,6 мільйона гривень. ФОТО

30 Липня 2009 19:04
Голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк побував із робочим візитом у Горохівському районі та відвідав приватно-орендне сільськогосподарське підприємство імені Івана Франка у селі Губин. Саме на полях вищезгаданого підприємства волинський губернатор і спробував себе у ролі комбайнера, пересівши sі свого «Лексуса» та транспорт вартістю 1,6 мільйона гривень, – 30 липня інформує репортер «Волинських Новин».
 
«Обробляємо ми 2 тисячі 100 гектарів землі. Маємо своєї 1 тисячу 400 гектарів, 800 гектарів орендуємо в сусідніх селах. Вирощуємо 985 гектарів озимих зернових, 100 гектарів сої, 200 ріпаку, 150 гектарів кукурудзи на зерно, 400 кукурудзи на силос і 270 гектарів сіяних багаторічних трав», – розповів про своє підприємство керівник Василь Тарарай. Уже більш ніж шість років підприємець не вирощує цукровий буряк.
 
За його словами, розпочалися жнива у господарстві 16 липня і за декілька днів вони повинні завершитися. Якість зерна цьогоріч значно краща, аніж минулого року, – сказав Василь Тарарай. Обмолочують посіви три комбайни марки «KLAAS», два із них пан Тарарай взяв у лізинг на 6 років. За його словами, залишилося сплатити ще невеликі гроші, а за три роки комбайни себе окупили. За день така машина «обробляє» 40 гектарів площ, коштує півтора мільйона гривень. Іще один німецький комбайн, на якому проїхався губернатор, вартує 1,6 мільйона гривень, – повідав керівник підприємства імені Івана Франка.
 
Голова ОДА Микола Романюк під час цього візиту вирішив спробувати себе в ролі комбайнера (до речі, минулого року волинський губернатор орав на тракторі). Загалом він змолотив приблизно 1 гектар зернових. Опісля роботи пан Романюк поділився своїми враженнями. «За державу обідно. Чого ми  в державі не можемо зробити такого комбайна з кондиціонером, музикою?» – запитав він. 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Злий Показати IP 31 Липня 2009 10:08
показушник нещасний. Чого їхав? Перед журналістами, як завше, покрасуватися? Блін, як дістали ці "ознайомчі поїздки" радянського типу....
Добрий Показати IP 31 Липня 2009 10:50
Може людина вибирає, куди піти працювати після виборів Президента України?!
Марта Показати IP 31 Липня 2009 12:27
Не оригінально. Яценюк уже катався на комбайні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus