USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Волинський губернатор закликає віддавати дітей із вадами зору до спецшколи у Крупі

20 Лютого 2009 17:07
У школі для сліпих у Крупі дітей із вадами зору не тільки реабілітують, навчають, а й використовують індивідуальний підхід до кожного. Про це під час прямого ефіру на Волинському телебаченні розповів голова ОДА Микола Романюк, – 20 лютого інформує репортер «Волинських Новин».
 
На Волині перебувають на обліку 256 дітей з вадами зору, – розповів Микола Романюк. У школі для сліпих у Крупах навчається 87 дітей. Проте не всі батьки знають, що можна віддавати своїх дітей до цієї школи, – сказав голова ВОДА.
 
За словами губернатора, приймають у заклад-інтернат дітей зі шкільного віку. Там їх навчають, надають медичну допомогу, проводять реабілітацію і, що не менш важливо, шукають індивідуальний підхід до кожного, – зауважив Микола Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus