USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.97

На Волині відбулися спортивні змагання дітей з вадами зору

9 Вересня 2016 07:00
Працівники Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» днями завітали до Крупівського навчально-реабілітаційного центру для дітей із вадами зору з фізично-оздоровчими масовими спортивними заходами до Дня фізичної культури та спорту України, повідомили у прес-службі організації.

На початку змагань з привітальним словом виступили директор Крупівського навчально-реабілітаційного центру Олег Дацюк та заступник директора Вадим Карпік.

Вихованці центру різних вікових категорій охоче змагались у веселих та цікавих естафетах «Веселі старти». Не зважаючи на боротьбу та бажання перемоги, панувала атмосфера спортивного духу та дружелюбності. Дітки, які не змогли взяти участь у змаганнях – активно підтримували та вболівали за учасників змагань.

Усіх учасників спортивних змагань нагородили дипломами та призами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus