USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинський губернатор зацікавився історією УПА. ФОТО

14 Травня 2009 08:49
Понад півтисячі волинян відвідали виставку «Українська повстанська армія. Історія нескорених» за два дні її роботи. Про це 14 травня повідомляють «Волинські Новини».
Унікальні матеріали виставки «Українська повстанська армія. Історія нескорених», яка демонструється у Волинському краєзнавчому музеї, привертають до себе численних відвідувачів. Серед тих, хто вже ознайомився з експозицією, переважає молодь – учні та студенти Луцька та Луцького району.
Не оминає музей увагою старше покоління, особливо люди, які причетні до творення історії Української повстанської армії.
Молодь в першу чергу вражають унікальні оригінальні матеріали з архіву Управління СБУ у Волинській області. Адже не кожного дня можна побачити, як виглядає кримінальні справа, грошові знаки, брошури підпільних друкарень. Юні дівчата з інтересом споглядають фотографії тих жінок, які воювали пліч-о-пліч з чоловіками.
Учора відвідав цю експозицію і голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк, який із цікавістю слухав екскурсію. Він зазначив, звертаючись до начальника УСБУ в області Віктора Андрейчука, що проведення такої експозиції важливе насамперед для молоді, яка повинна дивитися на документальні свідчення тих подій і робити свої висновки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus