USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинський податківець нарікає на суди через гральні автомати

2 Квітня 2009 10:36
Перший заступник голови ДПА у Волинській області, начальник управління податкової міліції Костянтин Циркун проінформував про результати роботи податкової міліції на Волині протягом першого квартал 2009-го року. Про це 2 квітня інформує репортер «Волинських Новин».
 
За словами пана Циркуна, на Волині з початку року працівники податкової міліції виявили 31 злочин щодо оподаткування, кожен із яких кваліфікується як тяжкий. Костянтин Циркун розповів, що виявлено 7 ухилень від сплати податків в особливо великих розмірах.
 
У першому кварталі 2009-го податкові міліціонери виявили 12 випадків неправомірного відшкодування ПДВ. Таким чином, розмір таких відшкодувань зменшено на 26,8 мільйона гривень. Зібрані матеріали щодо злочинів по ПДВ дозволили відкрити 6 кримінальних справ.
 
Представники волинської податкової міліції, як розповів Костянтин Циркун, викрили і припинили діяльність низки злочинних структур – фіктивних підприємств, структур, які працюють за протизаконними схемами «конвертаційних центрів», «податкових ям» тощо.
 
За інформацією пана Циркуна, податкова міліція веде і боротьбу з незаконним обігом товарів, цьогоріч вилучивши їх на суму приблизно 3 мільйони гривень. Податківці виявили кілька підпільних цехів із виготовлення алкогольної продукції, а також вилучили партію неякісної горілки марки «Пшенична». Спільно з СБУ податкова міліція викрила декілька каналів постачання в Україну побутової техніки і побутової хімії.
 
Начальник управління податкової міліції ДПА на Волині вважає, що через незаконне  використання гральних автоматів щомісячно бюджети недоотримують приблизно 300 тисяч гривень. Щодо проблеми грального бізнесу, то тут Костянтин Циркун нарікає на суди: «Судові органи дуже м’яко порушників карають... Потрібно діяти судовим органам суворіше».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus