USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Волинський письменник відсвяткував 50-річчя

10 Вересня 2008 08:33
Учора, 9 вересня у приміщенні обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки відбувся святковий вечір-портрет, присвячений до 50-річчя від дня народження волинського письменника Ігоря Ольшевського. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Привітати ювіляра зібралися багато науковців, митців та його колег-журналістів із Волині та інших регіонів. Так, відомий письменник Володимир Лис був рецензентом поетичної збірки Ігоря Ольшевського «Редактор снів». Під час святкування пан Лис зазначив: проводячи аналіз творів ювіляра про відомих постатей української літератури (Лесю Українку, Павла Тичину та Григорія Сковороду), можна побачити в них містичність та особливість образів, які вражають своєю особливістю та неперевершеністю.
Літературознавець Віктор Зубович додав, що кожна з цих робіт є повноцінною дисертацією. Однак поки що, на жаль, за них Ігорю Ольшевському наукового ступеню ще ніхто не надав.
Довідково:
Ігор Ольшевський народився 26 серпня 1958 року у місті Володимирі в акторській сім’ї. У 1982 році закінчив філологічний факультет Луцького державного педагогічного інституту імені Лесі Українки.
Протягом 2002-2008 років світ побачили чотири книги : збірка поезій «Редактор снів», книги «Леся Українки: містика імені і долі»,  «Павло Тичина: таїна життя і творчості» та «Григорій Сковорода: Місія Посланця».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus