USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинський спорт вимагає базу в селі Дачне

12 Вересня 2008 13:07
Волинські тренери і спортсмени мають намір звернутися до владців краю із проханням розглянути питання щодо передачі в обласну комунальну власність спортивної бази в селі Дачне. Про це 12 вересня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Провідні тренери, олімпійці та спортсмени найближчим часом передадуть голові  Волинської облдержадміністрації Миколі Романюку, голові Волинської обласної ради Анатолію Грицюку, депутатам всіх рівнів, голові федерації Профспілок області Іванові Карпомизу звернення із проханням повернути їм для тренувань спортивну базу в селі Дачне. Ми подаємо цей лист дослівно:
«Закінчились XXIX літні Олімпійські ігри у Пекіні (Китай). У складі олімпійської збірної команди України брали участь представники області – Надія Миронюк (важка атлетика), Надія Боровська (Прокопук) (легка атлетика), Юлія Остапчук та Оксана Ващук (боротьба вільна).

Вже сьогодні, окрім діючих олімпійців, є ряд молодих, перспективних спортсменів, які спроможні представляти нашу державу та Волинь на престижних міжнародних змаганнях.
В області існує ряд проблем щодо матеріально-технічної бази для занять фізичної культури та спортом. Для її вирішення необхідно створити мотиви для населення до занять фізичною культурою та спортом.
Президент та Уряд України виділили пріоритети, щодо подальшого розвитку фізичної культури та спорту та вдосконалення матеріально-технічної бази.
На основі Указу Президента України №640/2008 від 21.07.2008 року «Про пріоритети розвитку фізичної культури та спорту в Україні» з метою створення умов для подальшого розвитку фізичної культури та спорту, підвищення рівня здоров’я, фізичного та духовного розвитку населення, враховуючи пропозиції , висловленні на засіданні Національної ради з питань фізичної культури та спорту 11 червня 2008 року, Кабінет Міністрів України постановив створити належну інфраструктуру, модернізувати та утримати спортивні споруди.

Спортивна громадськість , провідні тренери, олімпійці  та спортсмени Волині просять Вас розглянути питання щодо передачі в обласну комунальну власність спортивної бази в селі Дачне, на якій, у свій час, проводились навчально-тренувальні збори по підготовці до чемпіонатів Світу, Європи, Олімпійських ігор з різних видів спорту, і в подальшому також використовуватиметься для підготовки до відповідальних змагань та наступних Олімпійських ігор».
Наразі під цим документом є вже понад два десятки підписів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 12 Вересня 2008 14:08
мах на мах, махнуться "подснежником" але красиво........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus