USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянка стала кращим вчителем року з християнської етики

10 Квітня 2013 16:03
Учитель християнської етики Люблинецької школи Волинської області зайняла перше місце у фестивалі-конкурсі «Учитель року з предметів духовно-морального спрямування» відбувся днями на базі Національного університету «Острозька академія».

Фестиваль-конкурс став першим заходом, який відбувся у стінах регіонального центру духовно-морального виховання, який відкрили в Острозі наприкінці березня, - пише «Віче-інформ».

Донбас, Чернігівщина, Харківщина, Київщина, Західна Україна - учасники «Вчителя року» з'їхались до Острога з усіх регіонів. Під час конкурсу вони складали тест на знання Святого Письма, брали участь у дебатах і презентували власні уроки.

Хоча фестиваль-конкурс «Учитель року з предметів духовно-морального спрямування» відбувається за підтримки Міністерства освіти, науки, молоді та спорту України, сприяння це є передусім моральним - більшість педагогів приїхали до Острога за власний кошт. Та й вивчаються предмети духовно-морального спрямування лише факультативно. Але ентузіазм не може не давати результатів: інтерес до конкурсу зростає, а якісні зміни в душах учнів - найліпше підтвердження результативності роботи педагогів.

Та все ж, конкурс є конкурсом, і цьогоріч його переможцями журі визнало таких вчителів:

І місце – Олена Прадійчук, учитель християнської етики Люблинецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, Волинська область;

ІІ місце – Роман Кабацький, учитель християнської етики Дрогобицької гімназії, Львівська область;

ІІІ місце – Інна Мірчук, учитель основ християнської етики Овлочинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Волинська область;

Людмила Заремба, учитель етики, Корнинська ЗОШ І-ІІІ ступенів, Рівненська область.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
інна Показати IP 10 Квітня 2013 18:12
Учителька - молодець! А що за пані у верхньому одязі на фото?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus