USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни допомогли правоохоронцям затримати контрабандиста

9 Серпня 2013 11:10
Громадянина України з контрабандним товаром затримали прикордонники відділу «Тур» Луцького загону між українським селом Гута та білоруським Отчина, повідомили у Державній прикордонній службі України.
Про можливе правопорушення у прикордонні правоохоронцям розповіли мешканці Гути. Прикордонний наряд перевірив напрямок, яким ймовірно мав рухатися правопорушник, і завдяки приладу нічного бачення помітив невідомого на мотоциклі з коляскою. Чоловік зупинився за 50 метрів від кордону та почав розвантажувати пакунки.
Прикордонники затримали порушника. Як з’ясувалося, наш співвітчизник вирішив посеред ночі мотоциклом «Іж-Планета-5», без номерних знаків та документів, перемістити у Білорусь 3 ящики горілчаних напоїв та 8 ящиків будматеріалів.
Мотоцикл затримали, як засіб незаконного переміщення товарів. Матеріали стосовно затримання передали до митниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus