USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Волиняни масово змагалися у шахи і шашки. ФОТО

22 Березня 2010 13:05
У шахово-шашковому клубі «Біла тура» в Луцьку відбулися змагання з шахів та шашок серед ветеранів за програмою VІ обласної спартакіади «Спортивне довголіття – «Спорт для всіх – радість життя».
У змаганнях взяли участь 12 команд: понад 80 чоловіків і жінок із міст та районів області.
Переможцем із шахів серед чоловіків став Анатолій Мазій із Луцька. Друге місце посів Микола Бранчук із Володимира-Волинського, а третє - в Михайла Бонгара із Маневицького району.

Серед жінок найсильнішою в шахах була Віра Ленартович із Ратнівського району. Друге місце в Наталії Новосад із Ковельщини, а третє посіла Олена Яневич із Любешівського району.

У змаганні з шашок серед чоловіків переможцем став Віктор Галевський (Ковельський р-н), друге місце в Миколи Романіка (Маневицький р-н). А третє місце посів Павло Гончарук із Луцька.

Серед жінок переможцем в шашках стала Світлана Парамончук (Маневицький р-н). Друге місце посіла Надія Клівак із Луцька, а третє – лучанка Галина Трач.

У загальнокомандному заліку з шахів перемогу здобула команда з Ратнівського району, друге місце зайняли ветерани з Луцька, а третє місце посіла команда з Каменя-Каширського.
У змаганнях з шашок перемогла команда з Луцька. Друге місце в Маневицького району, а третє місце посіли ветерани з Ратнівського району.
Переможці та призери змагань були нагородженні грамотами, дипломами та медалями від організаторів змагань, - повідомляють організатори змагань.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus