USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Волиняни найближчим часом отримають держакти на землю, – запевняє губернатор

7 Серпня 2009 12:30

Сьогодні, 7 серпня, голова облдержадміністрації Микола Романюк, спілкуючись із журналістом інформаційної служби Волинського радіо, прокоментував звернення Президента України Віктора Ющенка до Прем’єр-Міністра України про забезпечення  реалізації прав громадян щодо приватизації земельних ділянок. Про це повідомляють «Волинські Новини».




Президент вважає, що нинішня ситуація у сфері земельних відносин спричинює порушення прав громадян, дестабілізує ситуацію та створює можливості для зловживань і хабарництва. Голова облдержадміністрації повідомив про стан видачі державних актів в  області. За його словами, ситуація в регіоні контрольована, – пише сайт Волинської ОДА.  
«В найкоротші терміни плануємо завершити видачу державних актів на право власності на землю. Під особистим контролем буде оформлення документів пенсіонерам, які мешкають в сільській місцевості.
Крім того, буде сформований чіткий документообіг, аби скоротити термін розгляду документів», – зазначив Микола Романюк.
На думку голови облдержадміністрації, «ці питання потрібно завершувати, щоб нарешті наші громадяни отримали всі необхідні правові документи на своє майно, землю, на якій мешкали їхні родичі».




«У цій роботі має бути чіткий алгоритм дій. Ми повинні забезпечити реалізацію прав громадян на приватизацію земельних ділянок та отримання державних актів. Це завдання влади», – резюмував Микола Романюк. Детально питання буде обговорюватися на понеділковій апаратній нараді в обласній державній адміністрації.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus