USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волиняни перемогли на міжнародній конференції «Drupal Camp – 2009»

2 Вересня 2009 16:38
Перший в історії країн СНД міжнародний семінар інтернет-розробників «Drupal Camp Kyiv -2009» відбувся в Києві. Його учасниками стали представники із шести країн Європи: України, Росії, Білорусі, Молдови, Казахстану та Франції. Групі волинян учасники форуму поставили найбільшу кількість балів, – 2 вересня інформує репортер «Волинських Новин».
 
Перше місце на семінарі зайняла доповідь Віктора Левандовського щодо розробки та управління інтернет-проектами. Зі слів її автора, до недавнього часу цікавість до найсучасніших систем та технологій на Україні проявляли здебільшого окремі веб-розробники. «Drupal Camp Kyiv – 2009» засвідчив стійкий інтерес до цієї системи не лише з боку вузькопрофільних спеціалістів, а й бізнесменів, зацікавлених у використанні найновішої та найпопулярнішої системи у власному бізнесі.
 
«Мені приємно було представити Луцьк на конференції такого масштабу, тим більше отримати головну винагороду – визнання в середовищі самих же спеціалістів. Безумовно, більшість учасників ніколи не чули назви нашого міста. Відтепер вони знають, що Луцьк – це не просто провінційний обласний центр на Україні, а й прогресивне місто, де інтернет-технології не відстають від світового рівня», – зазначив Віктор Левандовський.
 
Участь у конференції взяли приблизно 500 фахівців із інтернет-розробок, керівників веб-проектів, програмістів. Ентузіасти зібралися, щоб обговорити тему інновацій в інтернет-просторі, для обміну досвідом та ідеями.
 
До речі, безліч подібних заходів, присвячених Drupal, щорічно проводяться по всьому світу: починаючи від щорічних Друпалконів у США та Західній Європі і закінчуючи яіілокальними регіональними Друпалкемпами.
 
Довідка «ВН»:
 
Drupal — це популярна система керування вмістом сайту з відкритим кодом, за допомогою якої створені сотні тисяч сайтів найрізноманітнішої тематики. Drupal широко використовується для побудови досить складних сайтів інтернет-спільнот, електронної комерції, інформаційних та корпоративних ресурсів, блоґів.
 
Drupal існує та розвивається завдяки потужній спільноті з понад 300 тисяч розробників по всьому світу, кожен із яких робить свій внесок в удосконалення системи. Білий Дім, зірки шоу-бізнесу, популярні онлайн-видання і великі тематичні спільноти — всі вони використовують Drupal для своїх сайтів. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
dodik Показати IP 2 Вересня 2009 17:19
то й волиняки свій прапор поставили на 40-каліття інтернету - молодці, однозначно
furor.s Показати IP 2 Вересня 2009 17:32
та вони там круто виступили! На сайті події http://camp09.drupal.ua/ru/blog є ссилки Тут є репортаж: http://w2.com.ua/blogs/fry/otchet_o_konferencii_drupalcamp_kyiv_2009 Цитую: "Следующей нашей остановкой была синяя комната, где нас ждал потрясающий доклад Виктора Левандовски на тему: «Управление разработкой в Drupal-проектах. Обзор основных управленческих граблей»." http://chmelvv.livejournal.com/6406.html Цитата: Фурор виклакала доповідь Віктора Левандовського зі славного міста Луцька про проектування розробок на Drupal. Дійсно відчувається великій досвід розробок сайтів з нуля, і порівняння його з розробками на Drupal, і мистецтво все це зрозуміло сказати зацікавленій аудиторії.
Анонім Показати IP 3 Вересня 2009 11:34
прикольно, шо тепер і бізнесмени починають цвиркати спецтермінами по www - навіть малий бізнес тягнеться в інтернет і хоче там харашо виглядати/ Воістину, ми живемо в переломні часи
mass Показати IP 4 Вересня 2009 11:47
В Левандовського є дар гарно виступати на конференціях. Респект за перемогу в Києві і за представлання від Луцька! Так тримати! ;)
Анонім Показати IP 4 Вересня 2009 17:05
"До речі, безліч подібних заходів, присвячених Drupal, щорічно проводяться по всьому світу..." то блін, чого б у самому Луцьку таокго не замутити? Луцьк - європейське місто

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus