USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни прирівняні до вантажу?

26 Травня 2008 17:19
Пасажирським транспортом, як розповів під час апаратної наради в ОДА заступник начальника відділу ДАІ у Волинській області Володимир Пемпко, користуються лише жителі Луцька.
За словами пана Пемпка, це пов\'язано з тим, що переобладнати грузову модель «Мерседеса» набагато дешевше, аніж купити пасажирський «Богдан». Хоча, як зауважив заступник голови ОДА Святослав Кравчук, реконструйовані автомобілі не розраховані на випадки ударів. А це може призвести до більшої кількості постраждалих у випадку ДТП. Отже, потрібно зняти їх з експлуатації.
Щоправда, задовільнити таку вимогу у короткий термін неможливо, оскільки більш ніж половина волинських маршруток - переобладнані вантажні буси. Понад те, на їх заміну навряд чи вистачить коштів у більшості перевізників. До слова, Володимир Пемпко запевнив, що нинішні маршрутки повністю відповідають технічним вимогам, тобто спершу слід змінювати правове поле.
Довідково:
За чотири місяці 2008 року у ДТП на автошляхах Волині загинули 35 чоловік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus