USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волиняни жваво цікавляться ініціативою Президента

16 Вересня 2009 14:57
В обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки відкрили розгорнуту книжкову виставку «Обговорюємо проект Конституції Президента України Віктора Ющенка». Про це повідомляють «Волинські Новини».
Тематика її розділів розкриває суть положень проекту. Головні документи книжкової експозиції – внесений Президентом проект Закону України «Про внесення змін до Конституції України», порівняльна таблиця до проекту Закону України та пояснювальна записка. Також широко представлені публікації всеукраїнських та місцевих газетних видань.
Як пише сайт Волинської ОДА, особливістю виставки є наявність посилань до електронних ресурсів – веб-сайту Президента України, обласної державної адміністрації та до передач обласної державної телерадіокомпанії та радіостанції «Луцьк», які висвітлюють хід обговорення проекту.
Книжкова виставка, яка викликає жвавий інтерес у користувачів бібліотеки, доповнена скринькою «Збираємо пропозиції».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 17 Вересня 2009 09:49
Я, конечно, дико извиняюсь, но этот х... за 5 лет протирания ж....й державного стула не провел ни одной инициативы, которая реально была бы нужна для укрепления государства. А тут вдруг вздумал Конституцию менять. Кому на х... нужен его предсмертный взбрык? Не смешите.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus