USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинянин Анатолій Тимощук вже у Санкт-Петербурзі. ФОТО. ВІДЕО

2 Липня 2013 09:26
Волинянин Анатолій Тимощук прилетів учора у Санкт-Петербург із Мюнхена, де грав у місцевій «Баварії». Найтитулованіший футболіст із Луцька, володар Кубка чемпіонів та Кубка УЄФА у складі російського та німецького грандів, відтепер упродовж двох сезонів захищатиме кольори місцевого «Зеніта».

У Санкт-Петербурзі волинянина зустрічали як свого, адже півзахисник збірної України із 2007 по 2009 роки вже захищав кольори «Зеніта». В аеропорту Анатолія Тимощука вітали з поверненням і численні уболівальники, і журналісти.

Гравець був надзвичайно зворушеним: «У мене дійсно таке відчуття, що я повертаюся додому». Місцеві фанати подарували Анатолію Тимощуку футболку рідної команди і символічну капітанську пов’язку, адже лучанин виконував функції капітана у «Зеніті».

Залишається сподіватися, що наш земляк після успішних ігор за «Зеніт» повернеться у ще ріднішу «Волинь».

Адже саме в луцькій команді Анатолій дебютував у великому футболі. Першим тренером нинішньої «зірки» був Володимир Байсарович. Батьки та дружина спортсмена також із Луцька.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Майстерспорту Показати IP 2 Липня 2013 09:37
Толік, повертайся додому. Пора Волинь піднімати
Хвутболіст Показати IP 2 Липня 2013 09:38
Чекайте, чекайте, так вже він і повернувся у "Волинь"...
666 Показати IP 2 Липня 2013 12:02
В ср.....він мав Волинь...............

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus