USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин очолить Всеукраїнську асоціацію сільських та селищних рад?

4 Вересня 2009 12:33
На установчий з’їзд Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад у Києві, який відбудеться завтра, 5 вересня, поїде цілий потяг делегатів та гостей з Волині. Про це йшлося під час сьогоднішнього засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові Волинської обласної ради, –  повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Як вважає голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк, бажано, щоб делегації з районів очолювали голови районних рад. «Задум і ідея з’їзду правильна», – наголосив пан Грицюк.
 
Керуючий справами Волинської облради Андрій Киричук розповів про технічні аспекти поїздки. Так, делегати та гості установчого з’їзду з Волині добиратимуться до столиці спеціально замовленим потягом. Він вирушатиме з Ковеля через міста Рожище, Ківерці та Луцьк. Голова Волиньради Анатолій Грицюк запевнив, що у цьому поїзді їхатиме і він. До самого місця проведення з’їзду його учасники добиратимуться на метро.
 
«Важливо, щоб Гусак очолював Всеукраїнську асоціацію сільських та селищних рад», – вважає пан Грицюк. Він розповів, що щодо підтримки цієї кандидатури ведуться переговори з іншими областями.
 
Довідково:
 
Липинський сільський голова Луцького району Богдан Гусак є головою Ради сільських і селищних голів при Кабінеті Міністрів.
 
5 вересня 2009 року приблизно об 11.00 у Міжнародному виставковому центрі за адресою: місто  Київ, Броварський проспект, 15 (метро «Лівобережна») відбудеться установчий з\'їзд Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад.
 
 
З 14.30 до 19.00 триватиме Всеукраїнська нарада з головами сільських та селищних рад з питань розроблення нових підходів до формування взаємовідносин державного та місцевих бюджетів у 2010 році під головуванням Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 4 Вересня 2009 15:26
За гроші платників агітпоїзд бютівців відправляють. Вона розвалює країну, а українців за дурнів тримає.. Ганьба БЮТу . Розікрав Гусак Липини, тепер хоче розікрати Україну.
Михайло Наход Показати IP 4 Вересня 2009 17:49
Спецпоїзд до Києва, просто немає слів. Ще вагони розмалювати у білосердечні тони і все буде ОК. А чому не замовити декілька чартерних рейсів літаків з Луцького аеропорту??? Я уявляю, який стан буде делегатів, які приїдуть вранці в Київ цим спецпотягом:) В дорозі мабуть буде випита не одна бочка негазованих напоїв:) Цікаво було б побачити спецфоторепортаж про цей рейс:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus