USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Волинянин посів друге місце у Всеукраїнському конкурсі

26 Вересня 2008 15:38
Сьогодні, 26 вересня, на Волині завершився Всеукраїнський конкурс професійної майстерності «Кращий за професією» серед працівників Державної служби боротьби з економічними злочинами МВС України. Про це повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією ВЗГ УМВС України у Волинській області, перше місце виборов старший оперуповноважений ВДСБЕЗ Печерського райвідділу ГУМВС України в місті Києві майор міліції Денис Джура. Переможець отримав грошовий приз у сумі 10 тисяч гривень і ноутбук.
Друге місце посів старший оперуповноважений УДСБЕЗ УМВС України у Волинській області старший лейтенант міліції Сергій Чмилюк. Лучанину дісталися відеокамера і 5 тисяч гривень. Третім призером професійного конкурсу став Олег Шанько, старший оперуповноважений УДСБЕЗ УМВС України в Херсонській області старший лейтенант міліції, здобуток якого – 3 тисячі гривень і фотоапарат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus