USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Волинянин претендує на здобуття Всеукраїнської премії «Диво-дитина»

3 Лютого 2009 16:29
Серед номінантів на звання найгероїчнішої диво-дитини України – 13-літній волинянин. Про це 3 лютого інформують «Волинські Новини».
 
За повідомленням Центр пропаганди ГУ МНС в області, у 2008 році в нашій державі була започаткована щорічна Всеукраїнська премія «Диво-дитина». На її здобуття можуть претендувати діти віком від 4-х до 13-ти років, які мають унікальні та особливі розумові або фізичні здібності.
 
В оргкомітет надійшло більш ніж три тисяч листів учасників зі всіх куточків нашої держави. За оцінками журі (голова – народний артист України Остап Ступка) та враховуючи результати інтернет-голосування, було визначено по три кращих учасники у п’яти номінаціях премії.
 
6 лютого у Національному палаці мистецтв «Україна» відбудеться церемонія визначення та нагородження переможців премії, номінантом якої став мешканець села Вишнів Любомльського району 13-річний Іванко Лукашук у номінації «Найгероїчніший». Хлопець влітку минулого року врятував на водоймі малолітню дівчинку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus