USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Восени знову подорожчає алкоголь

9 Липня 2017 18:37
Вже восени 2017 року в Україні очікується подорожчання вина, віскі, коньяку та інших видів алкоголю.

Про це заявив економічний експерт Юрій Гаврилечко, пише УНН. Як пояснює експерт, причиною здорожчання алкоголю є чергове підняття акцизів на продукцію.

«Оскільки для України підвищення акцизів на алкоголь є одним із традиційних шляхів наповнення бюджету, то скоріш за все восени ми побачимо чергові зміни до бюджету і чергове зростання цін на алкоголь», – наголосив експерт.

Чергове здорожчання алкоголю призведе до збільшення обсягів контрабандної продукції на ринку.

«Гірше за все буде покупцям, адже якість продукції буде зменшуватися, а кількість отруєнь сурогатом – зростатиме. Така тенденція спостерігається в Україні із кожним Урядовим підвищення акцизів на алкоголь. Іншого чекати не варто», – підсумував експерт.

Про передумови для подорожчання алкоголю розповідав раніше і представник Асоціації легальних виробників алкоголю Олексій Коваль. З його слів, ціни на горілку виростуть в діапазоні від 75 до 80 гривень за 0,5 горілки (сьогодні ціна складає 69 гривень).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Петро Показати IP 9 Липня 2017 21:43
"покращення" і "пітіє по-Нововому" буде доти, поки не перейдуть на самогон, а лінгвістики на "шмурдяк".. Чи багато збільшились доходи від "тарифів по-Нововому"? (заборгованість держави все збільшується). Можна тільки стригти овець, а не здирати з шерстю шкіру.
Ярослав Показати IP 10 Липня 2017 06:39
Все правильно, будуть менше бухати - буде більш свідомих громадян!
Богдан Сташинський Показати IP 10 Липня 2017 13:20
Усе логічно - пенсії ж підвищать, абсолютно правильно...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus