USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Войтюк: на «Новій хвилі» я не прислухався до себе

29 Липня 2013 10:18
Волинянин Аркадій Войтюк, попри невдачі на сцені,став улюбленцем журналістів, які висвітлювали перебіг конкурсу ««Новая волна 2013».

Юнак сподівається, що конкурс в Юрмалі стане важливою сходинкою в його кар'єрі, - повідомляє ТСН.

Упродовж всіх трьох конкурсних днів «Новой волны 2013» українець Аркадій Войтюк займав низькі сходинки в турнірній таблиці, однак це не завадило хлопцеві привернути увагу ЗМІ. Войтюка постійно запитували, як він себе почуває, одержуючи низькі бали.

ЧИТАТИ ЩЕ: РЕЗУЛЬТАТИ ВОЛИНЯНИНА НА НОВІЙ ХВИЛІ 2013. ВІДЕО

«До мене за ці дні підходила така кількість людей, що це важко уявити. Це були і українці, і місцеві жителі, особлива увага була від журналістів, яких кожен день цікавила моя реакція на оцінки і те, як я проводжу час в Юрмалі», - розповів Аркадій Войтюк.

Свої невдачі Аркадій пов'язує з тим, що слухав зайві поради, навіть змінював пісні, але не прислухався до себе.

Єдиний вихід з абсолютно самостійною композицією «Мамо» судді оцінили досить непогано - 112 балів.

«Взагалі конкурс показав мені, що потрібно бути самим собою. Ніхто тебе не змінить. І я дуже шкодую, що в перші конкурсні дні я слухав всіх: редакторів, дизайнерів. І це все неправильно. Я сподівався, що людям зі сторони видніше. А воно - бачите як», - зазначив юнак.

Через пісенний конкурс Аркадій Войтюк навіть переніс весілля, однак про це не шкодує, бо його творчість почули багато людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
dfcz Показати IP 29 Липня 2013 10:39
в коровнику співати. нехай там корови прислухаються,позор .фу даже бридко було чути те виття.
555 до dfcz Показати IP 29 Липня 2013 10:53
Ну це Ви перегнули, хлопець досить талановитий, просто склалось враження, що він якось стушувався, згадайте як непогано він виступав на Х-факторі.
жюрі народу Показати IP 29 Липня 2013 13:24
Синку, ти просто натурально ОБІСРАВСЯ по самі вуха і показав всьому світу, що можеш співати лише в Ковлє та північніше, аж до кордону з РБ))) Це не твоє. Краще роби кар'єру в чомусь іншому, наприклад, носи цеглу на будові або кричи в уборній: "Зайнято!" Але ТАКІ гарні смазливі 3,14арастичні хлопчики переважно не пропадають)))
жюрі народному Показати IP 29 Липня 2013 16:55
не пиши від імені народу про те, в чому ні чорта не тямиш. Аркадій Войтюк талановитий хлопчина, в нього оригінальний тембр, прекрасний голос, більшість визнаних українських та російських так званих зірок молодого покоління йому й підметки не годяться. Від конкурсних невдач ніхто не застрахований. До речі, сама примадонна Пугачова в конкурсах частенько виступала невдало, і завжди в інтерв"ю говорила, що конкурсні поразки - повна фігня і зовсім не показник відсутності таланту.
жюрі народу до жюрі народному Показати IP 29 Липня 2013 18:49
Люби собі його тихенько))) звізда, блін...
556 Показати IP 29 Липня 2013 18:58
жюрі народу, а тебе так розпирає жаба, що Аркадій відомий, перспективний і що, судячи з усього тебе найбільше бісить, симпатичний, що ти вже сто відсотків весь монітор в себе заплював від злості, що тобі до нього далеко-далеко, так і просидиш все життя клацаючи по клавіатурі, обси.аючи інших.
456 Показати IP 30 Липня 2013 15:38
Раз виступаєш за Україну, то треба зі шкіри лізти, а не тішитись, що я такий таланловитий, попав на Юрмалу. І тим більше не жаліти грошей на нормальну пісню (третю). А з Кароль не повезло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus