USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Результати волинянина у фіналі «Нової хвилі 2013». ВІДЕО

28 Липня 2013 09:00
Українські учасники конкурсу молодих виконавців «Новая хвиля 2013» цього року не потішили своїми виступами, - інформує ТСН.

Ольга Діброва посіла «щасливу» 13-ту сходинку, а Аркадій Войтюк – 14-ту. Тобто, українці отримали друге і третє місця з кінця. Аркадій Войтюк всі три дні виступав «рівно», тобто отримував найнижчі бали, але на цифри, каже, не зважав.

ЧИТАТИ ЩЕ: НА НОВІЙ ХВИЛІ-213 ВОЛИНЯНИНУ ПРОРОКУЮТЬ ПЕРЕМОГУ

Ольга Діброва, своєю чергою, показала дуже різний результат у різні дні. В перший день судді визнали її виступ не досить виразним, у другий день вона отримала срібло, потрапивши у перелік найкращих номерів вечора.

У третій день Ольга встановила своєрідний анти рекорд, набравши найменший бал серед усіх учасників за всі дні – 103 бали.

ЧИТАТИ ЩЕ: НОВА ХВИЛЯ-2013: У ВОЛИНЯНИНА - ОСТАННЄ МІСЦЕ


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Goodman Показати IP 28 Липня 2013 10:20
Ну що тут сказати...біда. Вже другий рік поспіль везуть полуфабрикатив, випусників різних "талант" шоу, бездар з вєлікімі імєнамі, типу Яремчук (вже б не позорила ім'я покійного батька), тепер співаючий мабутній лікар (ми вже ректора маємо). Позор і для України, і для відбіркових комісій. Є мільйони налановитих людей,а тут делегують такий примітивізм, аж стидно, що під ними табличка з нашою геральдикою.....(((((((((
Іноді пробиває Показати IP 28 Липня 2013 11:11
Кустарщина і несмак.Та ще на фоні таких "бомбезних" учасників. Дійсно боляче."Кто виноват?"
123 Показати IP 28 Липня 2013 18:24
Народ, вы как вчера родились! Нету спонсора - нету достойного места! Те, кто участвуют - те знают. Не надо хаить Аркадия, он обладает вполне достойным вокалом. У нас-то на местном уровне всё покупается, то что уже говорить о более масштабных конкурсах! Кстати, интересно, если бы он выиграл - реакция бы была другой?
От так Показати IP 29 Липня 2013 09:54
Злата Огнєвич отримала від Росії 2 бали - що може не талант? На Слов"янському базарі Україна теж в сторону - що може не талант? От і на Новій хвилі те саме. Не даремно Раймонд П. та Пугачова начхали на цей конкурс. Аркадій дарма що хірург, в нього гарний вокал, не треба відразу лити брудом . Правильно пише 123 - от якби виграв, ото був би й талановитий і гарний і т.д. Гадити оюдей - це наше хобі.
Експерт Показати IP 29 Липня 2013 10:29
А як пояснити 2 місце Конах на Слов'янському базарі???во-во. Треба працювати роками,як вона це робила,а не засвітитися на одному шоу і вирішити,шо ти звізда) не буває казок,працювати, працювати іще раз проацювати!!!!!!!
Я Показати IP 29 Липня 2013 18:11
Войтюк таки талановитий, погані результати в конкурсі то пусте. Он Пугачова теж частенько в конкурсах не перші місця займала і завжди говорила, що то дурниці і зовсім не показник таланту. А особливо на тій продажній "Новій хвилі". Згадайте як у минулому конкурсі Марія Яремчук з України була першою, а в останній конкурсний день виперлась якась Нілу і раптом так всіх "сразила" наповал, що перемогла. Пам"ятаю, з якою усмішкою за кулісами під час її виступу стояла Варум, Валерія і інша російськошоубізнесова "група поддержки".Все там наперед домовлено. А з Войтюком, наприклад, то й же Діма Білан і поряд не стояв
456 Показати IP 29 Липня 2013 19:05
Тільки не треба йому пісень писати
Наталя Показати IP 29 Липня 2013 19:26
Аркадію потрібно ще дуже-дуже багато працювати,на конкурсі виглядав слабенько.А можливо краще все-таки зайнятись медициною )):І родина буде задоволеною!
Зюка Показати IP 29 Липня 2013 19:31
М-ля, ну що за гнилий народ, аж смердить(((! Ні, щоб підтримати свого земляка, звичайного хлопця, який без грошей і блатів добився того, що про нього взнала і Україна, а тепер уже й інші країни, попереживати, що справді несправедливо його засудили, побажати успіхів надалі, так ні -сидять злорадіють і намагаються ще й куснути його хоч через інтернет. Та велике ПХУ на вас!!!!
Тіна Показати IP 29 Липня 2013 20:35
Аркадій ти найкращий!Для Волині ти переможець!
Марійка Показати IP 3 Серпня 2013 03:48
Аркадій - молодщинка! Поважаю його, хоча й зацікавилась його діяльністю не так вже й давно. Сподіваємось, що результати цього продажного конкурсу ніяк не вплинуть на його запал у досягненні успіхів, нових перемог. Потенціал у цього талановитого виконавця високий, він надзвичайно харизматичний, щирий і володар живих мудрих очей. Це головне. А 1 місце на "Новій хвилі" ще далеко не гарантія успішного продовження кар'єри. То як пощастить. Підтвердження тому участь Дорна, Сєрги та багатьох інших, які мають набагато більше прихильників, ніж переможці. Тож побажаймо успіхів, а не, за традицією, обливатимемо грязюкою. Треба підтримувати своїх, особливо, коли вони достойні того!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus