USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вперше у Луцьку - фестиваль середньовічного духу «Князівський бенкет»

16 Серпня 2016 13:21
З нагоди Дня міста у Луцьку 20 серпня 2016 року вперше відбудеться фестиваль історичної реконструкції «Князівський бенкет», - йдеться у повідомленні управління туризму та промоції Луцької міської ради.

«Якщо Ви завжди хотіли дізнатись як же ж святкували князі та княгині, королі й королеви, то Вам до Луцька на “Князівський бенкет”! Фестиваль середньовічного духу, який перенесе Вас у добу Середньовіччя, зачарує співами мандрівних менестрелів, закружляє в танку середньовічного танцю, перетворить на лицарів та вінценосних осіб», - повідомляють організатори дійства.

На фестивалі відвідувачам представлять найрізноманітніші страви, якими пригощали у Луцьку в той час, коли наше місто іменувалось ще Лучеськом Великим, і, найголовніше, почастують головним напоєм того часу, медовим диво-напоєм.

Фестиваль проводиться у Луцьку вперше. Організатори заходу підготували захоплюючу програму для гостей: справжні запеклі лицарські бої, виступи кінно-трюкового театру, ігри й забави, майстер-класи народних умільців, фотосесії в історичних костюмах, середньовічні танці, середньовічний тир, прогулянки верхи та багато інших цікавинок.

Нагадаємо, в рамках проведення фестивалю оголошується конкурс на найкращий середньовічний костюм. У конкурсі можуть взяти участь діти та дорослі. Для цього достатньо підготувати костюм, який відповідає добі Середньовіччя та продемонструвати його на фестивалі, ставши безпосереднім учасником дійства. Впродовж свята за учасниками спостерігатиме журі, а на завершення буде визначений переможець, який отримає від партнера заходу туристичної агенції “Нові мандри” супер-приз – путівку на двох у автобусний тур “Ключ в Європу” (Будапешт — Відень)!!!

Організатори середньовічного дійства - Управління туризму та промоції міста Луцької міської ради та розважальний центр культури та історії “Парк Київська Русь” - обіцяють усім відвідувачам шквал приємних емоцій та незабутніх вражень.

Офіційне відкриття фестивалю відбудеться о 13 годині на Замковій площі (Братський міст).

Додаткову інформацію можна знайти у соціальних мережах (Фейсбук, ВК) та на офіційному туристичному сайті міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus