USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.55 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Вперше у Луцьку - Міжнародний День Вуличної Музики

15 Травня 2015 10:04
Міжнародний День Вуличної Музики - відбудеться у Луцьку вперше 16 травня.

Організатори повідомляють, що у свята буде кілька локацій:

- головна — на Театральному майдані (зліва від драмтеатру);

- акустична — вздовж вулиці Лесі Українки;

- локація "Старе місто" — біля замку Любарта, біля Лесиного ясена;

- локація “брокант” - дитяче містечко центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки, тут відбудеться перша дитяча барахолка.

З 12:00 до 22:00 на музичних локаціях відбуватимуться виступи вже відомих та ще зовсім молодих музикантів та колективів, а на дитячій з 12:00 до 18:00 усі охочі зможуть взяти участь у барахолці.

Організатори також анонсують флешмоб. Повний лайн-ап та новини Дня Вуличної Музики можна буде дізнатися протягом дня у загальноукраїнському музичному твіттері свята https://twitter.com/smd_ua.

Також організатори наголошують, що незважаючи на те, що реєстрація учасників уже закрита, будь-який музикант, незалежно від професійного рівня, стилю або інструменту, на якому він грає, зможе 16 травня вийти на одну з локацій та виступити там. Приходьте, грайте, співайте та танцюйте! Нехай Україну об'єднає музика!

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus