USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Впровадили енергозберігальні заходи: луцькому ОСББ, яке має конфлікт з підрядником, відшкодують частину кредиту

18 Травня 2023 10:33
Луцькому ОСББ, яке має конфлікт з підрядником, міська рада відшкодує частину суми кредиту. Гроші ОСББ брало для впровадження енергоефективних заходів.

Рішення прийняли під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Об’єднання співвласників «Гулака-Артемовського, 15а» виконало у своєму будинку енергоефективні та енергозберігальні заходи. Для їхнього здійснення залучали кредитні кошти.

Тож об'єднання співвласників внесли до переліку позичальників на відшкодування частини суми кредитів, відповідно до програми відшкодування частини суми кредитів ОСББ Луцької міської територіальної громади, залучених на впровадження в будинках енергоефективних заходів на 2021–2023 роки.

Департамент житлово-комунального господарства міської ради укладе договір та здійснить відшкодування.

Нагадаємо, що саме між цим ОСББ і підрядником, який утеплював будинок, розгорівся конфлікт. Голова ОСББ «Гулака-Артемовського, 15а» запевняла, що через дії підрядника вартість проєкту з утеплення будинку зросла на чотири мільйони гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Василь Показати IP 18 Травня 2023 11:33
Впровадження залежних ІТП привело до різкого погіршення перепаду тиску в мережі.Перепад нижче 0,6атм вже негативно діє на роботу всіх регуляторів.Вартість утеплення та ІТП(прибл.1млн.200т.гр) різко завищують для розпилу бюджетних коштів.Та і ефективність цих заходів досить низька без балансування будинків.Спочатку чиновники говорили по економію до 73%,потім в 50%,згодом в 30%.А тепер мовчок.Фактично ми маємо збагачення окремих осіб,які мають фірми по монтажу ІТП та утеплення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus