USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Враження від України у фанів ліпші, аніж їх попереджали

20 Червня 2012 12:33
Про їх ставлення до України, умов проживання та сервісу запитували у приїжджих гостей волонтери. Загалом враження – приємне. Однак, культурою іноземці не цікавляться. Більше їх ваблять дівчата та дешеве пиво.
Про це інформує Gazeta.ua.

Волонтер Анастасія Хлапоніна розповідає, що всі опитані нею іноземці - британці, шведи, бельгійці, відмітили, що враження від України у них кращі, ніж їх попереджали.

«Їм подобається Київ, наші люди, дружня атмосфера у фан-зоні. Лише ціни на проживання були зависокі. А от дешеве пиво їх приємно вразило. Тут його у фан-зоні достатньо, ніхто не втрачає нагоди пропустити келих-другий», - відмітила вона.

Анастасія говорить, що відвідувачі столичної фан-зони привітні та веселі. «Коли я підійшла до одного британця з проханням заповнити анкету, у нього на столі стояло пиво, яке можна було відсунути і покласти аркуш для зручності. Це я йому і запропонувала, а він усміхнувся і сказав «turn around» (поверніться) і заповнив анкету у мене на спині.
Інший теж пожартував - сказав , що не може писати, бо він сліпий. Я вибачилась і поспівчувала, а він сказав «I'm joking» (я жартую) і допоміг мені.

Знайомляться з дівчатами, музеїв не шукають

Також гості часто цікавляться хорошими ресторанами, нічними клубами, магазинами. Про культурні пам'ятки не запитують. У волонтерів є спеціальні книжечки-гіди та карти з екскурсійними маршрутами.

«У фан-зоні в мене ні разу не запитали ні про музеї, ні про пам'ятники», - говорить Анастасія. «Часто знайомляться з дівчатами волонтерками, розпитують, чому ми тут працюємо, обмінюються контактами», - додала вона.

Сувенірні крамниці шукають, здебільшого, українці. Вони також питають про Фунтіка, який досі не втрачає популярності у фан-зоні. «Коли кажеш людям, що хряк знаходиться за туалетом – дивуються і не завжди вірять. А він, дійсно, сидить у дерев'яній клітці за одним із санвузлів біля виходу з метро «Хрещатик», - усміхнулась вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus