USD 39.50 39.76
  • USD 39.50 39.76
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Вручив подарункові набори: міський голова Луцька відвідав учасників Другої світової війни

8 Травня 2023 19:41
Сьогодні, 8 травня, у День пам’яті та примирення, встановленого з нагоди завершення Другої світової війни та перемоги над нацизмом, Луцький міський голова Ігор Поліщук завітав до ветеранів Другої світової війни, які мешкають у Луцькій громаді.

Про це інформують у міськраді.

Ігор Поліщук подякував ветеранам за мужність, героїзм, побажав міцного здоров’я та вручив продуктові набори.
Такі візити до людей, які пережили військове лихоліття, є традиційними для нашої громади і відбуваються у ній щорічно. Однак в період повномасштабного вторгнення атмосфера зустрічей із зрозумілих причин змінилася.
Відчувалося, що ветеранам було важко на душі від того, що через вісімдесят років після закінчення Другої світової віроломний напад повторився знову, і тепер всі жахи війни доводиться переживати їхнім внукам і правнукам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ветеран Показати IP 8 Травня 2023 19:57
Хоч би назвали імена цих заслужених людей.
До ветерана Показати IP 8 Травня 2023 20:36
Шось не то останій рік призову був 1927, 1928 на війну не призивася, це що їм зараз мінімум 96 років
Ветеран Показати IP 8 Травня 2023 21:10
Так! Кілька днів тому,1 травня, колишньому танкісту Василю Івановичу Москаленку виповнилося 100 років. Він особисто підбив чотири фашистські танки. Трічі горів у своїй бойовій машині. Олексій Ліхторович визволяв Турійський район. Потім закінчив танкове учище, став офіцером. Службу закінчував на Волині. Йому нещодавно виповнилося 98. Хто з лучан знає про них?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus