USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

«Всі сервіси працюють у штатному режимі»: «Укрзалізниця» відновила продаж квитків онлайн

1 Травня 2022 22:37
Голова правління АТ «Укрзалізниця» Олександр Камишін повідомив, що попри хакерські атаки з боку РФ, сервіси компанії працюють у штатному режимі.

«Укрзалізниця» тимчасово призупинила можливість користування сервісами для іноземців. Про це Камишін повідомив в ефірі телемарафону 1 травня, передає ТСН.

«Наразі всі сервіси «Укрзалізниці» працюють у штатному режимі. Є трошки уповільнення швидкості роботи сайта, але це через ті заходи, яких ми вживаємо для того, щоб він не ліг. Додатково ми відключили можливість користування сервісами для іноземців. Сподіваюся, що далі буде легше. Нашої команди, наших ресурсів достатньо для того, щоб сервіс і надалі працював. Коли спостерігаються проблеми роботи з сайтом, це завжди триває не більш як кілька годин», – наголосив він.

Нагадаємо, сьогодні повідомляли про те, що російські хакери знову атакували «Укрзалізницю». Через це було зупинено продаж електронних квитків та надання онлайн-допомоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus