USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Встановили учасників нічних заворушень у Нововолинську

1 Квітня 2015 11:47
Стали відомі деталі інциденту, який трапився під час запланованого профілактичного рейду міліції спільно із підрозділами Нацгвардії по місту Нововолинську 21-го березня. Учасники заворушення - встановлені. Про це інформує БУГ.

Працівниками міліції з громадської безпеки здійснюються подальші активні дії щодо пошуку осіб, причетних до порушень громадського порядку в місті 21 березня. Більша частина осіб уже встановлена, оформлені відповідні адміністративні матеріали і скеровані до Нововолинського міського суду. В процесі розгляду справ вказані особи будуть викликатися для надання пояснень і для подальшого притягнення до відповідальності. З неповнолітніми особами, які у цей час перебували у громадському місті, проводяться профілактичні бесіди та роз’яснювальна робота, – повідомив заступник начальника відділу – начальник міліції громадської безпеки Нововолинського міського відділу МВС України у Волинській області В’ячеслав Мартинюк.

Адміністративна відповідальність передбачає: штраф у розмірі від трьох до семи неоподаткованих мінімумів доходів громадян, громадські роботи до 60 годин, якщо ж порушення є систематичне, то можливий адміністративний арешт до 15 діб.

На минулому тижні блок міліції громадської безпеки провів два рейди із залученням спеціальної роти міліції приданих сил на підставі розпорядження начальника МВС України у Волинській області. В результаті профілактичних заходів склади 34 адміністративних протоколи, які стосувались порушень благоустрою, дрібного хуліганства, нецензурних висловлювань, куріння та розпивання спиртних напоїв в громадських місцях.

Нагадаємо, підрозділи Нацгвардії та міліції затримали декілька осіб 21 березня, близько 22:00 у центрі Нововолинська. Інцидент прокоментували правоохоронці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анатоль_. Показати IP 1 Квітня 2015 11:53
Це пані Наталя Семенівно встановили, то нє мєнти! Наталя Семенівно мають свого сайта-там було написано призвіща. Отож бо.
Правдоруб Показати IP 1 Квітня 2015 12:11
Це Путін всіх здав
Анонім Показати IP 1 Квітня 2015 16:17
Якщо встановили, то чого не підвісили за ......? Типу за законами військового часу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus