USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Деталі нічного інциденту у Нововолинську. Коментар міліції

23 Березня 2015 11:50
Інцидент, що трапився ввечері 21 березня у центрі Нововолинська прокоментували правоохоронці. Про це інформує Нововолинськ діловий.

Після затримання трьох молодиків спільним патрулем нацгвардійців та міліції, спецавтомобіль силовиків заблокувала юрба. В бік правоохоронців полетіли скляні пляшки. Поцілили навіть у заступника начальника міськвідділу.

Масові заворушення в центрі міста прокоментував заступник начальника нововолинської міліції В'ячеслав Мартинюк. З його слів, у порівнянні із ситуацією на сході, звідки прибув нещодавно, то це - сущі дрібниці. Хоча міліціонер зі стажем не очікував такого нерозуміння та протистояння з боку молоді в Нововолинську.

Більше деталей про затримання правопорушників вдалося дізнатися від самих нацгвардійців та очевидців події.



"Ми працювали для того, аби локалізувати конфлікт. Після того, як було складено адміністративні протоколи, вказані особи пояснили, що почуваються себе зле. Працівники міліції викликали медичну допомогу. Потому осіб відпустили", - прокоментував В'ячеслав Мартинюк і додав, що силовики мали повне право діяти значно жорсткіше стосовно бунтарів. Одначе свідомо прийняли рішення йти виключно в бік припинення конфлікту. "Там була присутня молодь, тому силовики не вдавалися до серйозніших методів припинення конфлікту. Ми надалі будемо проводити профілактичну роботу і якщо будуть підстави - складати відповідні адмінматеріали чи проводити кримінальне повадження", - додав посадовець.

З його слів, особи, яких під час заворушень затримали працівники міліції, уже раніше притягалися до кримінальної відновідальності. "Ступінь їх вини - визначить суд, врахувавши всі обставини, нашу сторону, сторону порушників", - резюмував заступник начальника нововолинської міліції.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Справжній Штефан, Лу Показати IP 23 Березня 2015 11:59
Отож!
сергій Показати IP 23 Березня 2015 12:18
Стаття ні про що...
Антиміліція Показати IP 23 Березня 2015 12:20
Вже нудить від вашої брехні
што Показати IP 23 Березня 2015 12:44
Незрозуміло кого затримали, за що? Хто заступався, пляшки і каміння відразу полетіли чи це було спровоковане якось? Чув дзвін не знаю де він. Краще люди промовчати, ніж матеріал так подавати Згаряча повірю слухам І зациджу комусь у вухо Раптом він не "винуватий" Чи спокійно зможу спати? Як спокутую провину? Поясніть мені "новини"!
007 Показати IP 23 Березня 2015 12:56
А вот ва товаріщі правохоронці і ответка на лояльність прокуратури до володимирських " сафарістів" .Такий собі майбутній привет начальнику обласної міліції та прокуратурі за халтность і відмазування володимир-волинський бандюків-сафарістів від криміналу
хах Показати IP 23 Березня 2015 13:07
Питання до мусорського муму-нащо тоді затримували без поважної причини?
Правдоруб до хах Показати IP 23 Березня 2015 14:48
Відповідь до зековського муму - ДЛЯ ТОГО ЩОБ ПРИПИНИТИ ПРАВОПОРУШЕННЯ! Скажи де ти живеш будуть приводити до тебе додому, будеш їх жаліти та ласкати.
хах до Правдоруб Показати IP 23 Березня 2015 21:27
Ти не правдоруб, мусорський тампон
а осьвам Показати IP 1 Квітня 2015 12:04
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus