USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Втекли, але не до Росії, – ексзаступник Генпрокурора про депутатів ОПЗЖ

20 Березня 2022 23:45
Росія, розпочавши повномасштабну війну, сподівалась на підтримку міст на сході та півдні України. Проте навіть проросійські депутати втекли.

Про це в ефірі 24 каналу повідомив ексзаступник Генпрокурора Віктор Чумак. За його словами, мовиться про втечу місцевих депутатів з "Опозиційної платформи – За життя".

Чумак зауважив, що з втечею навіть депутатів з ОПЗЖ лопається вся теорія "руского міра".

"Вони зараз не можуть дати жодної картинки, де колаборанти з ними працюють. У них немає тут кадрів. Місцеві проросійські ОПЗЖ втекли. Проте не до Росії. Вони втекли в Європу та США", – відзначив він.

Саме тому ворог не може дати жодної знакової фігури, яка з ними починає співпрацювати. "Їхня доктрина повністю валиться", – додав Чумак.

Читати ще: За три дні з України вилетіли 60 чартерів, переважно з представниками ОПЗЖ, – депутатка

Попри думки Віктора Чумака, є інформація, що в Енергодарі на Запоріжжі окупанти хочуть призначити "мером" депутата, власне, з ОПЗЖ. Мовиться про Андрія Шевчика, який уже дав обіцянку росіянам. Про плани загарбників дізнались самі містяни.

Читати ще: Сепаратист Царьов, який має вигляд бомжа, засвітився на Київщині

Проте, наприклад, у тимчасово окупованому Херсоні фракція ОПЗЖ припинила існування. Дев'ять депутатів, які входили до херсонського осередку проросійської партії, вирішили розпустити фракцію і вийти з її лав, зазначивши, що Херсон – українське місто.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus