USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Втрати РФ в Україні перевищили втрати в Афганістані у понад п’ять разів, – Міноборони Британії

24 Серпня 2022 17:14
Міністр оборони Великобританії Бен Воллес заявив, що загальні втрати ЗС РФ в Україні перевищили 80 тисяч осіб. Про це повідомляє Фокус із посиланням на The Guardian.

Нині Росія перебуває в дуже крихкому стані. Їхнє просування за тиждень вимірюється метрами, а не милями. Втрати країни-агресора перевищують 80 тисяч військових. У це число входять убиті, поранені та дезертири.

Читати ще: Пів року війни Росії проти України у 10 цифрах

«Ми значною мірою розуміємо, ми приймаємо своєрідне спостереження за російськими втратами – якщо ви об'єднаєте смерті, поранення, дезертирство – понад 80 тисяч військовослужбовців. Порівняно з 15 тисячами, які вони втратили за десятиліття в Афганістані», – зазначив Бен Воллес.

При цьому глава оборонного відомства наголосив, що українські військові можуть звільнити всі захоплені території.

За даними українського Генштабу, на шостий місяць війни російські війська втратили 45 700 військових. При цьому в статистику не входять проросійські проксі «Л/ДНР» і різні ПВК.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus