USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Міноборони РФ показало відео з живим Шойгу

26 Березня 2022 13:36
Міноборони Росії показало ролик з живим главою міністерства Сергієм Шойгу після того, як у ЗМІ з’явилися чутки про нібито його ліквідацію та усунення від «спецоперації» в Україні.

Як пише пропагандистський мілітарний канал «Звезда», Шойгу обговорив з високопосадовцями МО РФ фінансування армії і терміни ведення війни проти України. Водночас жодних дат, що свідчили б про нещодавні знімання засідання, немає, передає УНІАН.

Раніше російські журналісти звернули увагу на зникнення Шойгу з інформаційного простору. Міністр не з’являвся у соцмережах та ефірах з 11 березня.

Читати ще: РосЗМІ опублікували запис, де засвітився Шойгу. Користувачі помітили дивну деталь

Згодом з’явилась інформація, що у глави МО РФ нібито хвороба серця. А спікер Путіна Дмитро Пєсков сказав, що зараз «не час для медійної активності».

В Україні припустили, що Шойгу та інших військовопосадовців могли усунути через провал у наступальній операції в Україні.

Читати ще: Зеленський про зникнення Шойгу: «Може він особисто захотів відвідати Чорнобаївку»

У Пентагоні заявили, що за останні 7-10 днів міністр оборони США Ллойд Остін і глава Генштабу Марк Міллі не раз намагалися вийти на зв'язок з міністром оборони РФ Сергієм Шойгу і начальником Генштабу Валерієм Герасимовим.

Щоб спростувати чутки, Міноборони РФ опублікувало ролик, на якому Шойгу спілкувався з колегами по відеозв’язку. Утім коли його записано – це таємниця за сімома замками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus