USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вулицями Луцька пробігло понад 400 спортсменів. Фото

14 Травня 2018 12:41
У легкоатлетичні естафеті, присвяченій 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, взяли участь понад 400 спортсменів. Зокрема, подібні змагання відбуваються в Луцьку вже 58 раз.

Легкоатлетична естафета відбулася 14 травня і стартувала від центрального входу до Меморіального комплексу «Вічна Слава».

Повболівати за учасників прийшов заступник голови обласної ради Роман Карпюк, який розповів, що цей захід традиційний і кожного року в ньому приймає участь велика кількість спортсменів, зокрема команди з навчальних закладів та підприємств, керівники яких дбають про зайняття спортом. З його слів, в естафеті беруть участь найсильніші спортсмени, зокрема й ті, які є членами команди збірної України та беруть участь в легкоатлетичних змаганнях.
Маршрут забігу пролягав проспектом Василя Мойсея (старт навпроти центрального входу до Меморіального комплексу «Вічна Слава») – вул. Винниченка – вул. Словацького – вул. Богдана Хмельницького – вул. Сенаторки Левчанівської – вул. Глушець – вул. Паркова – пр. Волі – вул. Шопена – пр. Василя Мойсея (фініш навпроти центрального входу до Меморіального комплексу «Вічна Слава»).
В естафеті брали участь 30 команд, серед яких були колективи фізкультури, команди установ та навчальних закладів. Всього на старт вийшло понад 400 учасників, які боролися за нагороди у 5 групах. Учасники подолали 12 етапів, протяжністю 3 тисячі 650 метрів. На переможців змагань чекали кубки та дипломи.

Серед команд п’ятої групи 1 місце посіла команда "Центр туризму, спорту і краєзнавства учнівської молоді", у 4 групі перемогу виборола команда №1 Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою. Першість у 3 групі здобули учасники з гімназії № 14, а 1 місце у другій групі здобула команда Луцького педагогічного коледжу. Своєю чергою, в 1 групі переможцями стала команда Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 14 Травня 2018 16:40
Це так любому можна вулицю перекрити,посидіти пива попити,чи просто погуляти?Є парк,там місця багато,бігайте.Ви ж самі подаєте приклад людям перекривати вулиці.
Лучанка Показати IP 14 Травня 2018 17:05
20 дітей бігає, а центральні вулиці міста перекривають.Є парк, є стадіон - бігайте цілий день!. Коли вже розум буде у цих горе - "організаротів".
Мартісія Показати IP 14 Травня 2018 18:08
І що? Це якось заспокоїло душі полеглих?? Чи може втішило їх рідних? Клоуни. Тільки живим, яким довелося кружляти по місту,нервів наробили.
Мальвіна Показати IP 17 Травня 2018 10:25
Я згідна з рішенням організаторів , діти не мають бігати по захаращеному парку . Їм має бути зручно і безпечно .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus