USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Вулицю Єршова в Луцьку хочуть переробити на парковку

22 Серпня 2012 10:19
Частину проїжджої частини вулиці Єршова в Луцьку можуть перетворити на паркову для автотранспорту. Мовляв, це потрібно зробити, аби розвантажити вулицю Карбишева, яка розташована поблизу авторинку.

Про це йшлося 21 серпня під час засідання комісії з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Як розповів директор КП «Автопарксервіс» Тарас Бас, депутатам Луцької міської ради пропонують внести зміни до рішення ради, прийнятого в 2008 році. А саме – змінити перелік місць, де підприємство облаштовує парковки.

Так, на його думку, доцільно ліву частину вулиці Єршова перетворити на місце стоянки автотранспорту. «А на правій зробити двосторонній рух», - додав посадовець.

З його слів, такі зміни дозволять «розвантажити» від автівок вулицю Карбишева, яка межує з авторинком на вулиці Єршова. «В пікові години там стоїть до 500 автомобілів», - зауважив Бас.

Також він відзначив, що це забезпечить належний стан утримання обох вулиць та вільний доїзд оперативним службам.
Члени комісії вирішили рекомендувати депутатам підтримати ініціативу Баса.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
VCS Показати IP 22 Серпня 2012 11:32
"Мудрое" решение! :) Отдаем участок земли, дабы для благих дел, а через некоторое время стоянка превращается..., стоянка превращается в...!!! :) Ну как всегда! Мало в Луцке таких "маневров" было? Может хватит людей дурить и "своим" земельку продавать по дешевке?! А авто-рынок давно пора вынести за черту города и не плодить преступность и аферистов!!!
Уніат Показати IP 22 Серпня 2012 20:18
Яким своїм? У Баса свої- Єрьома з Степаном

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus