USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вусенко назвала своїх опонентів «покидьками»

27 Березня 2017 15:17
На думку колишнього секретаря міськради, ті, хто, буцімто, з нею та її родиною воює – «безславні покидьки».

Таку заяву зробила депутат міськради Юлія Вусенко під час брифінгу 27 березня.

Нагадаємо, депутати 24 голосами припинили її повноваження як секретаря, а згодом обрали нового. Проте, з цим Юлія Вусенко не погодилась і пішла з залу зі своїми прихильниками, подала до суду та правоохоронних органів, прихопивши ключі від кабінету та сейфу з печаткою, чим паралізувала на 2 тижні роботу секретаріату ради.

На її думку, відсторонили її незаконно і новий секретар, вважає вона, призначений нелегітимно, а в раді більшість депутатів «захопила владу» через «політичне рейдерство». Та все-таки ключі від кабінету вона передала.

До слова, запевняла вона і те, що «не тримається за крісло секретаря», однак погоджується: ця посада за відсутності міського голови – перепустка до управління містом. Вона також запевнила, що пройде усі інстанції – від апеляції до касації, якщо буде потрібно. Тож тим, хто слідкуватиме за цим процесом, доведеться, очевидно, налаштовуватися на тривале очікування результатів.

А ось своїх опонентів вона вирішила ще й образити: «Ті, хто зачіпає мою родину - безславні покидьки, які воюють з жінкою і матір’ю двох дітей».

Додамо, це не єдиний випадок, коли колишній секретар вжила «міцне слівце». До слова, під час останньої сесії Луцької міської ради Вусенко нецензурно висловилася на адресу депутатів ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ахванасій Показати IP 27 Березня 2017 15:39
Уйо...ки мені більше сподобалось.
КЛАВА Показати IP 27 Березня 2017 15:46
Інтересно - як ії характеризують у колективі ВДУ (СНУ) - налице явна стервозність та неврастенізм...
Ігор луцький Показати IP 27 Березня 2017 16:24
Таку людину неприємно бачити народним депутатом.А вона ще і дітей виховує.
Корінний лучанин Показати IP 27 Березня 2017 18:23
ХА-ХА-ХА!! Оце так ВУСЕНКО, вона виявляється за її ж слова була "секретарем покидьків", тобто СЕКРЕТАР -ПОКИДЬОК! Навмисне не придумаєш!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus