USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцькраді обиратимуть нового секретаря

21 Березня 2017 11:03
Із обрання секретаря міськради вирішили розпочати пленарне засідання сесії Луцької міської ради. Наразі назвали одну кандидатуру на посаду.

Про це йшлося під час сесії Луцької міськради 21 березня.

Депутат Євгеній Ткачук повідомив, що сьогодні відбулося засідання земельної комісії міськради, де розглянули проект рішення, який підготував Микита Рабан, про обрання секретаря міськради. Члени комісії рекомендували розглянути це питання першим під час сесії. Своєю чергою, Юлія Вусенко закликала колег «схаменутися» і не розглядати питання порядку денного. З її слів, всі рішення згодом будуть оскаржені прокуратурою. Втім, депутати все ж вирішили розглянути питання про обрання секретаря міськради.

Автор проекту рішення Микита Рабан повідомив, що кандидатом на посаду визначили голову фракції «УКРОП» Ігоря Поліщука. Про те, що не братимуть участь в голосуванні і загалом в роботі сесії оголосили представники фракцій ВО «Свобода» та «Самопоміч», які називають це рішення незаконним. Голова фракції «Народний контроль» Павло Данильчук пропонував перенести питання на наступну позачергову сесію, а наразі розглядати інші питання порядку денного під головуванням Григорія Пустовіта.

До складу лічильної комісії увійшли Борис Смаль, Майя Шостак, Сергій Була, Євгеній Ткачук та Олександр Козлюк. Секретаря обиратимуть таємним голосуванням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучанка Показати IP 21 Березня 2017 11:19
Демократія - це законність, а не забаганки. Думайте, люди, кого обирати наступного разу!
до пані югист Показати IP 21 Березня 2017 11:26
"З її слів, всі рішення згодом будуть оскаржені прокуратурою" А які повноваження має прокуратура щодо оскарження рішень міської ради ?
до пані югист Показати IP 21 Березня 2017 11:30
"З її слів, всі рішення згодом будуть оскаржені прокуратурою". О !!!!!!! Вже прокуратурою лякає. Маски шоу ще не замовляла ? А які повноваження має прокуратура щодо оскарження рішень міської ради ? І в якому процесі ці рішення будуть оскаржені.
лучано Показати IP 21 Березня 2017 12:47
Самопроголошена Луцька міська влада другим питанням повинна поставити питання: "Про саморозпуск"!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus