USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

«Ви небайдужі душею»: у Луцьку відзначили найкращих соцпрацівників Волині

30 Жовтня 2018 14:21
Хоча День працівника соціальної сфери в Україні цьогоріч відзначається 4 листопада, проте найкращі представники системи органів праці та соціальної політики Волині отримали вітання та відзнаки вже сьогодні.

Урочистий захід з нагоди свята відбувся 30 жовтня в Палаці культури міста Луцька.

На початку дійства соціальні працівники отримали музичне вітання від академічного камерного оркестру «Кантабіле» на чолі з народним артистом України Товієм Рівцем.
Потому присутніх взялися вітати представники обласної влади, зокрема голова ОДА Олександр Савченко, який відзначив, що робота соціальних працівників не може бути рутинною, адже кожної хвилини люди приходять з абсолютно різними проблемами.

«Ви ті люди, від яких залежить гарний настрій та бажання відчувати себе щасливим на цій землі. Я думаю, в 90% випадках ви вгадуєте, що хоче людина, коли вона лише зайшла до вас в кабінет. Напевно, це навіть не професія, а покликання. Ваша робота найвідчутніша та найрезультативніша», - привітав соцпрацівників Олександр Савченко.
Своєю чергою, перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик подякував присутнім за те, що вони працюють в такій непростій сфері та вміють добирати слова, після яких люди йдуть з добрим настроєм.

«Це дійсно непроста робота з людьми, але ви дійсно виконуєте її з честю. Я вам дякую за те, що ви не байдужі душею, бо в цій сфері черстві люди просто не змогли б працювати. Я хотів би привітати вас з цим святом, адже знаю, що після роботи ви не завжди несете добру енергетику в свої сім’ї, тому хотів би, аби добро, яке ви залишаєте іншим людям, Бог повертав вам сторицею», - побажав соціальним працівникам Олександр Пирожик.
До слова, впродовж заходу присутні не втомлювалися приймати грамоти та відзнаки.
Продовжилося дійство святковим концертом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
11 Показати IP 30 Жовтня 2018 14:25
За бабосикі тай не байдужі
222 до 11 Показати IP 30 Жовтня 2018 18:17
Іди за ті бабосики і попрацюй, чи тільки язиком?!
333 Показати IP 30 Жовтня 2018 19:14
Навіть не знав, що є така сквера. Жодного разу не приходилось нею користуватися.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus