USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В’язні Маневицької виправної колонії змайстрували меблі для дітлахів

26 Вересня 2012 10:16
В'язні Маневицької виправної колонії власноруч зробили меблі для двох місцевих дитсадків. Ув’язнені змайстрували двоярусні ліжечка, «міні-перукарню», «міні-аптеку», яскраві шафи для іграшок, столики та стільчики для дітей, а також меблі для кухні, для роздягальні та вбиральні. Всього виготовили та встановили меблів на суму 60 783 тисячі гривень.

Про це інформує Ковельська правда.

Ув’язнені зробили меблі для двох дитячих садків у селі Череваха та Копилля Маневицького району. Це стало можливим завдяки укладеному між підприємством Маневицької виправної колонії №42 та головним управлінням містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Волинської облдержадміністрації договору.

За словами директора навчально-виховного комплексу Світлани Давидюк, за три тижні дитячий садок повністю вмеблювали. Засуджені самі підказували, який краще вибрати колір дверцят у шафах, кольори дитячих іграшок.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus