USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вибірковий підхід Порошенка веде країну до хаосу, - Мирослава Гонгадзе

6 Травня 2017 13:37
Президент України Петро Порошенко діє вибірково у питанні надання і позбавлення громадянства представників української діаспори, які погодились працювати в українському уряді після Революції Гідності. У цьому впевнена журналіст Мирослава Гонгадзе, пише «Главком».

За її словами, тим самим глава української держави веде країну до хаосу.

«Коли президент роздавав громадянство після революції і призначав нових громадян на посади, я писала, що це вибіркове застосування закону і не зовсім відповідає процедурам. Писала, що люди, які отримують таке громадянство або ідуть на державні посади в Україні, маючи інше, роблять себе вразливими. Тепер таким же шляхом, згідно закону, але знову з вибірковим застосуванням, ці громадяни це громадянство втрачають. Вибіркове застосування закону є недопустимим і веде до хаосу. Яку країну будуємо панове керівники країни?», - написала вона у Facebook.

Гонгадзе впевнена, що питання одержання і позбавлення громадянства репатріантів має бути унормоване законодавчо.

«Закон про громадянство з внесенням змін до Конституції або єдиний для всіх, або його нема, і діє беззаконня, або має бути змінений», - додала вона.

Нагадаємо, 4 травня народний депутат Дмитро Лінько оприлюднив фото указу президента про позбавлення громадянства не лише народного депутата Андрія Артеменка, а й депутата Одеської міської ради Олександра Боровика.

Раніше голова фракції Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що президент Петро Порошенко підписав указ про припинення громадянства України народного депутата Андрія Артеменка.

Артеменко назвав необґрунтованим можливе позбавлення його громадянства України і буде його оскаржувати у разі підтвердження інформації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Мирославо Показати IP 6 Травня 2017 14:09
Ми тут в Україні якось і самі розберемось. То кучма вам поганий то Порошенко. Ви вже якось визначтесь чи ви до умних чи красивих?????????
до до Мирославо Показати IP 6 Травня 2017 16:50
Дуже довго розбираєтесь. Загальмовану маєте реакцію на те що відбувається.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus