USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Мирослава Гонгадзе поставила на місце нардепа-альфонса

7 Вересня 2016 12:12
Народний депутат України депутат від "Блоку Партії Порошенка" Сергій Лещенко придбав елітну квартиру в новобудові в історичному центрі міста, вартістю в $300 тисяч.

Під дописом Лещенка в соцмережі, в якому він пояснює походження грошей на квартиру, Мирослава Гонгадзе, дружина засновника і першого головного редактора "Української правди", залишила іронічний коментар.

Так, 6 вересня блогер Андрій Дзиндзя поширив інформацію, що нардеп Сергій Лещенко, відомий своєю боротьбою з корупцією, купив квартиру в центрі Києва площею 200 метрів квадратних за 7,5 мільйона гривень.



Коментуючи походження грошей на придбання квартири, на своїй сторінці у Фейсбуці Сергій Лещенко написав, що половина суми придбання - це позика від засновника "Української правди" Олени Притули терміном на 10 років. Іншу частину грошей на купівлю квартири дала його дівчина.



На це Мирослава Гонгадзе відповіла Сергію Лещенку в коментарях: "Вибач Сергій, ти знаєш я тішуся за тебе, але хочу таки відмітити, що діти Георгія Гонгадзе не отримали навіть одної гривні від заснованого їхнім батьком проекту. Може як співвласник створиш протекторат мені перед Оленою, може хоч на оплату на навчання мені позичить на "10 років".



Що стосується іншої частини грошей на квартиру, то, як зізнався Лещенко, і тут не обійшлося без жінки: "Це гроші моєї улюбленої людини Anastasia Topolskaia, яка буде вказана в моїй декларації за підсумками 2016 року. Заробітки Насті дозволяють впевнено говорити про погашення боргу. Настя входить до числа найбільш високооплачуваних діджеїв у Східній Європі, виступаючи близько 200 разів на рік на чотирьох континентах".

У той же час, пише depo.ua, столичні ріелтори сумніваються в правдивості озвученої вартості квартири нардепа Лещенка: квартири в цьому будинку продаються в середньому по 5 тисяч доларів за квадратний метр, тобто ціна нової житлоплощі "борця з корупцією" - не менше мільйона доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Хлоп Показати IP 7 Вересня 2016 12:30
Дивно, а чому пані Гонгадзе не взяти позику від власників програми, де вона зараз працює? Може ще й протекторат Волинським новинам зробить?:)) Там на всіх нас та навіть онуків вистачить коштів... у борг:))
Хлоп Показати IP 7 Вересня 2016 12:33
По-друге, я не зовсім розумію, якщо вона дружина засновника, то вона із дітьми також зараз засновники УП після смерті чоловіка?
Продано-перепродано Показати IP 7 Вересня 2016 12:37
Гроші купляють всіх
123 Показати IP 7 Вересня 2016 12:38
И куда она кого поставила?
Іван Показати IP 7 Вересня 2016 12:39
Козл*ра очк*ста бреше і не червоніє
укр Показати IP 7 Вересня 2016 13:14
всіх давить украінська жаба
ч Показати IP 7 Вересня 2016 13:41
По Гонгадзе і її дітях - то правда . Смішно чути , що хтось заплатив за засновництво... Це не для нашої країни.Там де є гроші , більшість людей втрачають глузд. І точно з нащадками засновників ніхто не ділиться. а питання часток - то є пустий звук. Ви уявляєте , як зневеликого бізнесу чи з великого , не порушуючи закон , витягнути гроші. Це віртуальне припущення. Багатство в нашій країні для основної маси малого бізнесу - це щось за межами ймовірного. А витягнути гроші- то ні грошей не буде , ні бізнесу.
Хлоп до ч Показати IP 7 Вересня 2016 17:58
Вони за законом є нащадками, чи ні? Чому їм не платять, а інші собі платять та позики дають? Якщо нащадки плюнули на бізнес батька/чоловіка, не займаються їм, то нічого й не отримують. Бо працювати бідній Мирославі на Голос Америки за баблоси -це не свій бізнес вести. Але можливо Вам смішно це чути:))
V. Показати IP 7 Вересня 2016 14:06
Мабуть ну дуже сильно Лещенко заважає владі, якщо такий шум підняли. Ставлять на те що бідні люди в Україні будуть засуджувати таке придбання. І який же ж жовтий заголовок «нардеп-альфонс». Фу. А я вважаю, що якщо можуть і хочуть, то хай купляють. Тим більше, що все задеклароване.
Лещенко Показати IP 7 Вересня 2016 15:57
є блюдолизом порошенківським. залізло у верховну раду чмо таке зачухане, обси..ло всіх і вся, писало заказуху завжди. вже від одного його вигляду знудити може... нагріб грошей, і тепер праведний такий. продажна він шавка.
V. Показати IP 7 Вересня 2016 17:26
Лещенко просить НАБУ та НАЗК перевірити законність придбання ним квартири hromadske.ua/posts/leshchenko-prosyt-nabu-ta-nazk-pereviryty-zakonnist-prydbannia-nym-kvartyry
Biй. Показати IP 16 Вересня 2016 21:19
Хлоп 7 Вересня 2016 12:33 .... Прошу пробачення, але я не зовсiм зрозумiв, ти чий холоп?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus