USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині відбудуться проміжні вибори

18 Грудня 2014 10:38
1 лютого 2015 на Волині відбудуться проміжні вибори депутата Волинської обласної ради.

Вибори відбудуться згідно з постановою №1 від 27 листопада 2014 року Про призначення проміжних виборів депутатів Волинської обласної ради 6 скликання в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі №27. Про це повідомляє "Волинська газета".

Відповідно до статей 14, 15, 81 закону України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів», Волинська обласна виборча комісія

Постановляє:

Призначити проміжні вибори депутатів Волинської обласної ради в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі №27 на 1 лютого 2015 р.

Оголосити початок виборчого процесу проміжних виборів депутатів Волинської обласної ради 6 скликання в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі №27 із 12 грудня 2014 р.

Волевиявлення відбудеться в частині районів Волині. Краяни обиратимуть свого обранця громади до Волиньради замість Ігоря Гузя, який став народним депутатом України. Голосуватимуть в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі №27 (половина Старовижівського району – до складу округу належить селище Стара Вижівка, села Брітки, Мельники, Буцин, Журавлине, Мизове, Нова Вижва, Рудка, Хотивель, Борзова, Седлище, Черемшанка, Секунь, Грабове, Нова Воля, Сереховичі, Лісняки, Паридуби, Смідин, Мильці, Підсинівка, Соколище, Шкроби, Комарове, Ниці, Солов’ї ).

Нагадаємо, що під час позачергових парламентських виборів в ОВО №19 найбільшу кількість голосів набрав депутат Волиньради Ігор Гузь, який і став народним депутатом України.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
СЕРГІЙ Показати IP 18 Грудня 2014 12:24
В ОДНОМАНДАТНОМУ МАЖОРИТАРНОМУ ВИБОРЧОМУ ОКРУГУ 27 СТАРОВИЖІВСЬКИЙ РАЙОН ПРОМІЖНІ ВИБОРИ ДЕПУТАТА ОБЛАСНОЇ РАДИ ЯКІ ВІДБУДУТЬСЯ 1 ЛЮТОГО 2015 РОКУ. НА МІСЦЕВИХ ВИБОРАХ ДО ВЛАДИ ПОВИНІ ПРИЙТИ ЯКІ МАЮТЬ ВИЩУ ОСВІТУ ЯКІ СЛУЖИЛИ В АРМІЇ ЯКІ СЛУЖИЛИ В АТО ТАКІ ЯК НАДІЯ САВЧЕНКО МАЄ ВИЩУ ОСВІТУ ВІЙСЬКОВИЙ ЛЬОТЧИК В ДЕСАНТНИХ ВІЙСЬКАХ СЛУЖИЛА В ІРАКУ МИРОТВОРЦЕМ БУЛА В АТО В БАТАЛЬЙОНІ АЙДАР МАЄ ОРДЕН ЗА МУЖНІСТЬ 3 СТУПЕНЯ ЧЛЕН ВСЕКУРАЇНСЬКОГО ОБЄДНАННЯ БАТЬКІВЩИНА НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ 8 СКЛИКАННЯ ВІЙСЬКОВИЙ ВЯЗЕНЬ ПОЛІТВЯЗЕНЬ ГЕРОЙ УКРАЇНИ ТА ЇЇ СЕСТРА ВІРА САВЧЕНКО МАЄ ВИЩУ ОСВІТУ АРХІТЕКТОРА БУЛА В АТО ВОЛОНТЕРОМ СУТКИ В ПОЛОНІ В СЕПАРАТИСТІВ 2014 КАНДИДАТ В НАРОДНІ ДЕПУТАТИ УКРАЇНИ 98 МАЖОРИТАРНИЙ КИЇВСЬКИЙ ОКРУГ ВИСУНУТА ВСЕУКРАЇНСЬКИМ ОБЄНАННЯМ БАТЬКІВЩИНА ЗАНЯЛА 3 МІСЦЕ ТА АНАСТАСІЯ ПРИХОДЬКОУЧАСНИК ЄВРОМАЙДАНУ ПОЕТЕСА ВОЛОДИМИР КРАСУЛЯ ГОЛОВА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВОЛИНСЬКІ ПАТРІОТИ ДЕПУТАТ ТУРІЙСЬКОЇ РАЙОНОЇ РАДИ. ПРИ ВЛАДІ НІКОЛИ НЕ ПОВИНІ БУТИ ПАРТІЯ РЕГІОНІВ КОМУНІСТИЧНА ПАРТІЯ УКРАЇН И УКРАЇНСЬКИЙ ВИБІР ЇХНІ ЧЛЕКНИ А ТАКОЖ ЛЮСТРАЦІЯ СУДІВ ПРОКУРОРІВ ЧИНОВНИКІВ ВРАЧІВ ХАБАРНИКІВ. НОВІ ЛЮДИ-НОВА ВЛАДА. І КОЛИ БУДУТЬ МОЛОДІ ОСВІДЧЕНІ ЯКІ ЗНАЮТЬ КІЛЬКА ІНОЗЕМНИХ МОВ КОМЮТЕРА. ТОДІ В УКРАЇНІ НЕ БУДЕ ХАБАРНИЦТВА УКРАЇНА БУДЕ ЄВРОПЕЙСЬКОЮ ДЕМОКРАТИЧНОЮ НЕ КОРУМПОВАНОЮ ПАТРІОТИЧНОЮ ДЕРЖАВОЮ.
СЕРГІЙ Показати IP 18 Грудня 2014 13:43
ВИПРАВЛЕННЯ ПОЕТЕСА УЧАСНИЦЯ ЄВРОАЙДАНУ АНАСТАСІЯ ДМИТРУК.
екскурсовод до СЕРГІЙ Показати IP 18 Грудня 2014 20:50
коментар було видалено
Андрій Показати IP 18 Грудня 2014 20:28
Сергія переклинило

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus