USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На вибори як на свято: лучани голосують у вишиванках

25 Травня 2014 13:19
Чимало лучан, які йдуть сьогодні обирати Президента України, зодягнуті в сорочки-вишиванки чи інших одяг з елементами національної атрибутики.

Зауважимо, що це не лише громадяни, які віддають свій голос за одного з кандидатів, але й працівники виборчих дільниць: і молодь, і люди поважного віку.

Нагадаємо, декілька днів поспіль громадські активісти закликали людей прийти на вибори одягнутими у вишиванки та зробити «селфі». Своє фото пропонували опублікувати в соцмережі «ВКонтакте» з тематичним хеш-тегом #вибори2014_луцьк.

Але не дивлячись на чималу кількість людей, які прийшли на ДВК в одязі з національною атрибутикою, у пошуку за тематичним хеш-тегом, поки що окрім анонсу акції, можна знайти лише фото у вишиванці громадського активіста Захара Ткачука.
«Проголосував за маленьку дівчинку – за 23 річну Україну», - пише в коментарі до фото юнак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
давид Показати IP 25 Травня 2014 13:23
да свято але хлопців шкода які загинули
Свідомий Показати IP 25 Травня 2014 13:41
Яку дівчинку? 23 роки її мали і мають всі, кому не ліньки. То вже, правду кажучи, проголосував за дорослу легковажну пані. )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus