USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Вибори у Дніпропетровську, де лідирує кандидат від УКРОПу, хочуть анулювати

15 Листопада 2015 22:53
Голова ЦВК намагається анулювати результати виборів у Дніпропетровську, де зі значним розривом виграє кандидат від УКРОПу Борис Філатов. Результати виборів мера Дніпропетровська хочуть визнати недійсними.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомляє народний депутат Борис Філатов, який, судячи за даними екзит-полів, виграв вибори мера Дніпропетровська.

З його слів, голова ЦВК Михайло Охендовський збирає членів Центральної виборчої комісії, щоб анулювати повноваження міського виборчкому і таким чином зірвати вибори в Дніпропетровську.

"Я звертаюся до лідерів парламентських фракцій, народних депутатів, міжнародних спостерігачів, журналістів, громадськості, Президенту України висловити чітку позицію щодо захисту волевиявлення жителів міста Дніпропетровська", - написав Філатов.

Згідно з даними екзит-полу, який проводив КМІС на замовлення ТСН, Філатов отримав 62% голосів виборців. Його суперник – представник "Опозиційного блоку" Олександр Вілкул отримав 38% голосів.

Натомість У ЦВК заявили, що ввечері 15 листопада відбулася "одна з рядових робочих нарад", де обговорювалися проблемні питання, і намагалися запевнити, що не збиралися анульовувати результати виборів у Дніпропетровську.

Пожалуйста, повремените с поздравлениями.Прямо сейчас Охендовский собирает ЦИК, чтобы аннулировать полномочия городско...

Posted by Borys Filatov on 15 ноября 2015 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ЛУЧАНИН Показати IP 16 Листопада 2015 01:27
В Луцьку теж "ПРОЗОРІ" вибори та "чесний" мер.Питання до читачів Волинських Новин:Ви задоволені нинішнею владою,президентом,тарифами на житло,ситуацією на сході,та всім,що робиться в державі?Дайте відповідь самі собі і задумайтесь.
Анонім до ЛУЧАНИН Показати IP 16 Листопада 2015 10:17
«По данным экзит-пола, который провела наша компания, за Александра Вилкула во втором туре выборов мэра Днепропетровска проголосовало 50,7% избирателей, за Бориса Филатова 49,3%», — заявил на пресс-конференции в Днепропетровске генеральный директор социологической компании «ФОМ-Украина» Александр Бухалов. А теперь от себя. Где еще на Украине во втором туре победил не тот, кто занял первое место в первом туре? Тем более с таким ошеломляющим отрывом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus