USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Вибори в Луцьку не призначать, поки не «зміниться влада»

7 Вересня 2017 16:56
Через розпорядження Адміністрації президента та Петра Порошенка вибори в Луцьку не призначатимуть до тих пір, поки в Луцькій міській раді не змінять секретаря ради та поки не «зміниться влада».

Про це йшлося під час прес-конференції голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці 7 вересня.

Відповідно до інформації, яку йому повідомили, є розпорядження Петра Порошенка не призначати позачергові вибори Луцького міського голови до тих пір, поки в Луцьку не зміниться влада та не змінять секретаря ради.

Разом з тим, відповідаючи на закиди щодо «захоплення влади» в місті, він зазначив, що нині бізнес вкладає кошти в розвиток міста, дає гроші на ремонт парків тощо. В той час як раніше ці гроші пускали на, з його слів, «інші цілі».

Нагадаємо, перед своїми канікулами Верховна Рада так і не змогла проголосувати за призначення виборів у Луцьку. Для цього не вистачило голосів нардепів.

«За» свої голоси віддали 193 народних депутати, зокрема і Ігор Гузь та Ірина Констанкевич. Не голосували 131 нардеп, серед них - Степан Івахів і Сергій Мартиняк. Утрималися 19 обранців, проти рішення виступив 1 народний депутат. З депутатської групи «Воля народу» проголосував лише один член партії.

Свого часу нардеп Ігор Гузь наголошував, що вибори в Луцьку відкладають для дестабілізації ситуації в місті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВИБОРИ МІСЬКОГО ГОЛОВИ: КОЛИ ВІДБУДУТЬСЯ ТА КОМУ ВИГІДНЕ ЗАТЯГУВАННЯ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus