USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Вибите скло в маршрутці й 2 пошкоджені авто – через обірвані дроти

7 Травня 2016 15:03
Внаслідок наїзду на проводи тролейбусної мережі на вулиці Ковельській у Луцьку зазнали пошкоджень маршрутка та два автомобілі. Ніхто не постраждав.

Пригода трапилася увечері, 6 травня, - пише Волинське агентство розслідувань.

На вулиці Ковельській стався прорив контактної мережі, яка належить Луцькому підприємстві електротранспорту. На проводи наїхали декілька автівок, які внаслідок цього отримали механчні пошкодження.

На місці працювали працівники патрульної поліції, які відібрали пояснення у водіїв, свідків та оформили схему пригоди. Усі матеріали у подальшому відправлять у суд для з`ясування обставин та встановлення винних.

«У маршрутному таксі знаходилися пасажири, внаслідок зіткнення було вибите скло. Пасажири не постраждали, оскільки не перебували біля вікна»,- повідомив патрульний Станіслав Шевчук. Патрульні розповіли, що свідки повідомили, що першим на провід наїхав автомобіль «Мерседес», від якого провід зрикошетив та втрапив у бус «Фіат». Далі провід потрапив в маршрутку, а потім «затягя під колеса. Проте невідомо, хто саме обірвав провід чи можливо він був у такому стані з самого початку.

В автомобілів є незначні пошкодження – тріщини на корпусі та склі, у маршрутки повністю розбите вікно та здерта частина алюмінієвої смужки на даху.

На місце пригоди прибула представник Луцького підприємства електротранспорту та електрики підприємства, які ліквідували обірвані дроти.

«Причина – прорив контактної мережі тролейбусів, але тролейбуси тут не причетні. Тут мусила їхати габаритна машина, більше норми, яка зачепила, порвала трос і зламала дельту, яка кріпить контактну мережу внаслідок чого стався прорив», – прокоментувала головний ревізор з безпеки руху Валентина Задерей. Тож за її словами, винен не транспорт ЛПЕ, оскільки, якби мережу розірвав тролейбус , то просто не зміг би без електрики поїхати далі. Задерей додала, що це не перший випадок, коли внаслідок руху високих автівок страждають мережі ЛПЕ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 7 Травня 2016 15:16
Познімати ті тролейбусні дроти а самі тролейбуси продати чи на металолом все поздавати, і дроти і тролейбуси!
ас до Анонім Показати IP 7 Травня 2016 19:44
ага і маршрутки з таксі теж всі в металолом всі на велосипеди
аааа Показати IP 7 Травня 2016 16:59
Повністю згідний,все одно практично всі по посвідченнях їздять
пуся Показати IP 7 Травня 2016 17:35
краще першого заступника мера яковлева зняти, бо він за цє відповідає, але нічого не вартий.
Перехожий Показати IP 7 Травня 2016 22:32
Дата - 6 мая, может? ;)
Лучанин Показати IP 7 Травня 2016 23:21
Тролейбуси дійсно не винні, але ЛПЕ винне (можливо не повністю, а частково). Чомусь це великогабаритне авто знесло мережу тільки в цьому місці, а не по всій його довжині і теж не залишилося стояти на місці бо заплуталося б в дротах. Тобто в даному місці дроти просідали і відповідно не було дотримано належної висоти в наслідок неналежного виконання своїх обов'язків працівниками ЛПЕ (не проводиться обстеження стану контактної лінії). І ще хотілося б спитати в журналістів: внаслідок "прорив контактної мережі тролейбусів" скільки струму витікло на проїзну частину?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus