USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Видає себе за місцевого Бонда»: нардепку Рудик розкритикували за брехню про участь в перемовинах щодо звільнення захисників Маріуполя

18 Травня 2022 13:23
Радник голови ОП Михайло Подоляк розкритикував депутатку Кіру Рудик за заяви щодо «Азовсталі».

Нагадаємо, голова партії «Голос» Кіра Рудик розповіла виданню The New York Times, яке послалося на неї як на переговорника, що захисників Маріуполя хочуть доставити до третьої країни.

Подоляк сказав, що Рудик не має і не мала відношення до переговорного процесу, не може знати жодних подробиць переговорів і заявив, що вона «відверто брехала» журналістам, «видаючи себе за місцевого Бонда».

«Із самого початку війни ми бачимо парад марнославства з боку певних політиків. Хтось створює окремі селфі-батальйони з автоматами. Хтось ревниво приписує собі будь-яку допомогу, брендуючи партійним лого пакети з гуманітаркою. Хтось знімає три коробки з консервами з десяти ракурсів на професійні фотокамери. Хтось постійно мантрить, що все позитивне відбувається зараз тільки тому, що «за його каденції...

Така поведінка – це повне нерозуміння часу, контексту, настроїв та процесів, що відбуваються в суспільстві. Але люди все бачать. Відчувають. Розрізняють порожній піар і справжні вчинки. Тим неприємнішою буде зустріч з реальністю», – зазначив Михайло Подоляк.
Кіра Рудик відреагувала на різку публікацію радника голови ОП.

У своїй відповіді Рудик підтвердила, що не має відношення до переговорів. І стверджує, що у статті Нью-Йорк Таймс і не йдеться про те, що вона має до них якесь відношення.

Але найцікавіше те, що при цьому до посту у Facebook вона прикріпила скріншот свого коментаря газеті, де Рудик сама ж виділила фразу про те, що вона «залучена до переговорів щодо Азовсталі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
УКРАІНА Показати IP 18 Травня 2022 15:43
Чому зараз сперечатися, хто, скільки і що зробив? Потрібно йти ЄДИНИМ ФРОНТОМ до ПЕРЕМОГИ!!!
Василь Показати IP 19 Травня 2022 10:20
Я так зрозумів,що в Україні воюють тільки три особи:Зеленський,Арестович і Поляк.Без них навіть сонце не сходить.А усі решти,так,погуляти вийшли.Другий термін президенства ,навіть,під час війне не дає спокою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus