USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Видовищні змагання з кікбоксингу в Луцьку. Фото

27 Жовтня 2018 18:27
73 спортсмени усіх вікових груп у складі збірних команд із Любешівського району, Ковеля, Нововолинська, ДЮСШ № 2 Луцької міської ради, спортивних клубів «Воїн» і «Адреналін» беруть участь у змаганнях із кікбоксингу ВАКО.

Відкритий чемпіонат міста Луцька з кікбоксингу ВАКО триватиме протягом 27–28 жовтня у приміщенні Волинського обласного боксерського клубу олімпійського резерву.

Як розповів президент Федерації кікбоксингу ВАКО міста Луцька, майстер спорту України Григорій Іваницький, чемпіонат є своєрідним етапом для того, аби укомплектувати команду області на Кубок України серед юнаків та юніорів, який відбудеться на початку грудня в Чернівцях.

«Нас цікавлять спортсмени віком 9–10, 11–12, 13–14, 15–16, 17–18 років. Ми переглядаємо їхні виступи та робимо відбір до команди», – зазначив Григорій Іваницький.
Він підкреслив, що з цього року змагання з кікбоксингу для Луцька стали традиційними. Попередньо в обласному центрі проходили чемпіонати Волині та України з кікбоксингу ВАКО.

«Кікбоксинг у нас стабільно популярний, ще починаючи з 90-х років. І наша Федерації кікбоксингу ВАКО є найстарішою та найвідомішою. Ми вже маємо заслужених майстрів спорту. Діти цікавляться, відвідують тренування, – сказав Григорій Іваницький. – Дуже радує, що в залі є багато обдарованих дітей, які вже встигли переодягнутися у форму, адже саме заради них ми і проводимо ці змагання».

Директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексій Веремійчик наголосив, що різноманітні змагання, зокрема й із кікбоксингу, які відбуваються в місті чи області загалом, дають додатковий поштовх для розвитку спортсменів. Водночас йдеться також про популяризацію краю.

«Ми спостерігаємо чималу активність у діяльності Федерації кікбоксингу ВАКО міста Луцька, яка демонструє бажання проводити різноманітні змагання та ініціює багато заходів. Звичайно, міська рада не стоятиме осторонь і підтримуватиме такі починання», – зазначив Олексій Веремійчик.
Окрім того, перед стартом змагань для урочистих привітань на ринг запросили кікбоксера з Ковеля, переможця Кубка Європи Юрія Зубчука та матір-героїню Тетяну Іксанову, усі шестеро дітей якої є вихованцями Волинського обласного боксерського клубу олімпійського резерву.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus