USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Матч «Інгулець»-«Волинь»: 0:2

22 Серпня 2015 16:57
Матч за 1/16 фіналу Кубку України між кіровоградським "Інгульцем" та луцькою "Волинню" відбулася на стадіоні "Інгулець", у селищі Петрове.

Луцька "Волинь" впевнено перемогла з рахунком 0:2.

Другий гол у ворота суперників забиває Флорентін Матей.

Форвард Редван Мемешев виходить на заміну Олегу Герамисюку.

Рахунок у грі відкриває гравець "Волині" Флорентін Матей.

Першу жовту картку отримує центральний захисник "Інгульця" Ігор Пащенко, 29 номер.

Арбітр: Олександр Павлюк

Асистенти: Євген Петраков, Сергій Приступа

Четвертий арбітр: Віктор Арановський (усі – Київ)

Родзинка

"Інгулець" пише власну історію. Команда вперше бере участь в національному Кубку і вже пройшла до другого раунду. Проте не можна сказати, що петрівці виступають в якості абсолютних новачків. В минулому році "Інгулець", який, щоправда, ще називався "Агрофірма П‘ятихатська", виграв Кубок України серед аматорів, тож досвід великих матчів підопічні Віктора Богатиря мають. Цікаво, що у фіналі було подолано команду з села Демня, саме цього суперника "Інгулець" і пройшов в попередньому раунді поточного Кубка, забивши переможний м‘яч вже в овертаймі.

Між тим, нещодавні аматори ніби й не помітили підвищення в статусі. "Інгулець" розпочав чемпіонат в Другій лізі з чотирьох перемог в чотирьох матчах і на сьогодні одноосібно очолює турнірну таблицю, доводячи на практиці власні амбіції. Однак в найближчі два тижні петровську команду очікує серія непростих поєдинків – проти безпосередніх конкурентів "Кременя", "Колоса" та "Буковини", що може змусити тренерських штаб вдатись до ротації основного складу. З іншого боку, знаючи скаутські таланти Віталія Кварцяного, Віктор Богатир не має морального права не виставити на гру проти представника еліти усіх своїх найсильніших виконавців. Хтозна, можливо саме цей поєдинок стане для когось з них путівкою у Прем‘єр-лігу.

Історична складова

Луцька "Волинь" в Кубку України 11 разів грала з представниками Другої ліги і лише одного разу не змогла пройти далі. В сезоні 2006/07, коли команда Віталія Кварцяного сама виступала в Першій лізі, на стадії 1/16 фіналу "Волинь" була розгромлена "Севастополем". Вже в дебюті зустрічі кримчани відкрили рахунок ударом з пенальті, який було призначено за гру рукою Миколою Лихолатом. Вирок впевнено виконав Іван Шишкін. Розвинути успіх вдалось на початку другого тайму, коли Мазуренко після триходівки за участю Култишова та Шевчука опинився перед Всеволодом Романенком та підсік м‘яч над голкіпером. Крапку поставив Олександр Жабокрицький, який замкнув навіс від Володимира Бондарчука в одній з чисельних контратак.

Цікаво, що на той момент "Севастополь", як і зараз "Інгулець", очолював турнірну таблицю в Другій лізі. "Волинь" йшла п‘ятою, сьогодні хрестоносці розташувались на шостій сходинці, маючи однакову кількість очок з "Дніпром".

"Інгулець" та "Волинь" раніше не зустрічалися.

Передматчеві розклади

"Інгулець" в чемпіонаті зазвичай грає за схемою 4-2-3-1, однак через травму атакуючого півзахисника Віталія Колесникова, який вже встиг забити чотири м‘ячі на початку сезону, Віктор Богатир перейшов на гру з двома нападниками, роль яких виконують Юрій Перін та Олександр Мішуренко. Обидва непогано взаємодіють і саме їх голи дозволили перемогти "Нікополь-НПГУ" в останньому турі. На флангах півзахисту зазвичай грають Іван Отрок та Богдан Сокол, який активно допомагають Андрій Голуб та Ілля Ходуля, які перейшли до "Інгульця" з криворізького "Гірника". Пару центральних захисників складають Микола Кобець та Ігор Пащенко, а в опорній зоні діють Микола Коляда та Євген Запорожець. Ворота захищатиме досвідчений капітан команди Денис Бобров, який має в своєму активі матч проти "Дніпра" (в 2012-му році, виступаючи за ялтинську "Жемчужину", голкіпер пропустив всього один м‘яч, від Ніколи Калініча).

Орієнтовний склад "Інгульця"

Від Віталія Кварцяного в цьому матчі можна чекати чого завгодно, навіть не зважаючи, що до Петрового поїхали усі основні гравці за виключенням травмованих. Наприклад, в основі можуть зіграти Приндета та Логінов в захисті, які до цього виступали за дубль. В такому випадку відпочинок отримають легіонери Жуніч та Горопевшек. Може залишитись в запасі і Олександр Кобахідзе, тоді свого шансу дочекається Дмитро Задерецький. В атаці можуть з'явитись як Євген Бохашвілі, так і Віктор Хомченко. Не виключено, що ігрові хвилини отримає і 16-річний Ярослав Деда.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 22 Серпня 2015 21:30
Ото перемога!!!!
Анонім від Аноніма Показати IP 23 Серпня 2015 09:43
Да Волинь нормально зіграла!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus